O.M. vervangt hoernalist Chris Klomp door hoernalist Rob Zijlstra update1

Het was al een tijdje duidelijk voor diegene die de klucht van het Openbaar Ministerie volgden inzake de “Marianne Vaatstra Case” dat Chris Klomp, die als eerste zijn ziel verkocht aan de script-schrijvers van het O.M., had afgedaan. Na blunder op blunder gestapeld te hebben werd hij op duidelijke wijze afgeserveerd. Ook door zijn clientèle binnen de msm die zich keer op keer geconfronteerd zagen met de verplichting tot rectificatie en dus op die manier hun geloofwaardigheid nog meer verloren. Het wachten was op het antwoord van het O.M..

Lang wachten was niet nodig want daar was hij dan… Rob Zijlstra, hoernalist in hart en nieren. Om te beginnen wel een beetje dezelfde uitstraling als Chrisje Klomp met die haarlok zo voor de ogen. Een stel mietjes die stoer proberen over te komen… Hahaha.

Chris Klomp, hoernalist.

Chris Klomp, hoernalist.

Rob Zijlstra, hoernalist.

Rob Zijlstra, hoernalist.

Zijn artikeltje in het onlangs van faillissement geredde Dagblad van het Noorden laat niets aan de fantasie over. Dit is er weer zo één, zo’n hoernalist die de publieke opinie moet gaan masseren in het voordeel van het O.M.. In het voordeel van de macht dus. Weer zo’n verkochte ziel dus deze Rob Zijlstra die een schande is voor de journalistiek. De functie van de journalistiek ter bescherming van de democratie wordt met dit soort prostituees alleen maar uitgehold. Het geeft aan hoe ver we zijn gezonken en verworden zijn tot een fascistisch land met een dictatoriaal bestuur met invloed in alle geledingen van de pers.

Het artikel moet u zelf maar lezen hier. Het staat weer vol met stigmatiseringen en bewuste fouten ter beïnvloeding van de publieke opinie. Zo heeft Wim Dankbaar zich nooit uitgelaten over de moord op Els Borst. Evenmin wilde hij het dagboek van Maaike Terpstra uitgeven maar wilde Wim Dankbaar alleen maar een boek uitbrengen met die titel waarin het dagboek noch citaten uit dat dagboek voorkomen. Het vonnis was heel eenvoudig in te kijken maar dat was voor deze journalistieke prostituee, zoals we Rob Zijlstra inmiddels rustig kunnen noemen, teveel werk lijkt het. Of….Of…. zou hij bewust de leugens de wereld in slingeren?

Rob Zijlstra ook met jou zal er tijdens de GROTE schoonmaak rekening moeten worden gehouden dus. Doordat je jezelf geprostitueerd hebt bij de macht ben je medeplichtig geworden aan bepaalde misdrijven en zal je je hier uiteindelijk dus ook voor moeten gaan verantwoorden. Tijden veranderen snel. Maak je borst maar nat.

lees ook op rechtiskrom.

Update 1: De ras hoernalist Rob Zijlstra was er vandaag vlot bij met het vermelden dat Wim Dankbaar niet was komen opdagen. Hij vergat er voor het gemak bij te vermelden dat Wim Dankbaar wel vertegenwoordigd werd door zijn advocaat. Bewust iets weglaten om stemming te maken dus. Gelukkig werd dit door het Dagblad van het Noorden rechtgetrokken. Een hoerenjong is het die Rob Zijlstra!!

11 Reacties op “O.M. vervangt hoernalist Chris Klomp door hoernalist Rob Zijlstra update1

  • Als je de beestjes niet meer bij naam mag noemen hebben we een groot probleem. Het moet maar eens klaar zijn met dat politiek correcte gelul dat ons allemaal de kop kost. Buiten de woorden hoernalist en prostitutie kom ik geen woorden tegen die je kunt aanmerken als scheldwoord waarbij ik wil opmerken dat ik respect heb voor een prostituee die haar eigen lichaam verkoopt maar dat dat respect als sneeuw voor de zon verdwijnt bij een journalist die zijn ziel verkoopt. Dat blijven voor mij gewoon zichzelf prostituerende gevaarlijke hoernalisten die me doen terugdenken aan de 2e wereldoorlog en de Telegraaf..

   Like

 1. Goed geschreven stuk DonQuijotte en yep mag best wat scherp aangezet zijn wat zij spelen het spel nog vuiler. Inderdaad is er niet veel veranderd in het collectieve bewustzijn van onze vriendelijke medemens in Nederland sinds 1940-1945……

  Like

  • Vergeet ook niet dat 1 van de 2 stichtingen die het Dagblad van het Noorden overnamen om faillissement te voorkomen de stichting “Je maintiendrai” was. Mag jij 3x raden wiens geld via deze stichting wordt beheerd. Via Fentener van Vlissingen heeft deze familie ook al de macht binnen het ANP.

   Like

   • @rudhar

    Tja, Freddy Vaatstra, zus en nicht waren er ook. One happy family, zeker? Kijken of de verkoop van de Steringastate nog doorgang kan vinden en niet in gevaar komt, of zoiets. Enige naiviteit kan je niet ontzegd worden. De spanning rijst in huize Mous en Vaatstra. Je dochter/zus of boerderij, het heeft wel iets Machiavelli achtigs, vindt je niet? Kan jij ook rustig slapen als je weet dat de verkeerde dader van de moord op je dochter/zus is veroordeeld? Heb je de reactie nog gelezen van die mijnheer uit Oegstgeest op het blog van Rob Zijlstra?
    Zo niet, dan zou ik dat nog even doen en daarna even achter je oren krabben.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s