Dagboek deel 2 Vaatstra. Hoe een familie en een land bedrogen worden door Openbaar Ministerie en politie. Update

Vanaf een zonnig plekje op het Plaza Paris in Toledo kan Don Quijotte eindelijk het 2e deel van het zeldzaam geworden dagboek van de moeder van Marianne Vaatstra doen toekomen.

Citaat Maaike Terpstra: “Ik weet nog niet wat ik ooit met dit schrijven doe, maar van mij mogen de mensen wel weten, wat hier met Justitie aan de hand is. Want zolang mensen niet wakker gemaakt worden, zullen velen nog in ons recht geloven en gaat er niks veranderen. Zij hebben de macht en zullen deze misbruiken.”

Duidelijk wordt hoe een gezin kapotgemaakt wordt en een heel volk wordt bedrogen door de Nederlandse overheid, O.M., politie, advocatuur en de media. Eens temeer is me duidelijk waarom ik me niet meer lekker voelde in dat kikkerlandje aan de Noordzee vol met makke schapen die alles maar blijven slikken van hun slavendrijvers.

Lees het dagboek deel 2 hier en huiver. (voor educatieve doeleinden zoals Maaike dat wenste (zie citaat)) Update: Dagboek link verwijderd onder druk van Boudine Berkenbosch van Boublog. Gecontroleerde oppositie dus!

Bovenstaande link werkt weer ondanks tegenwerking van Boudine Berkenbosch van Boublog. 

Ik zeg salute, het leven is goed in Spanje!

Donquijotte

Ook bij mijn Spaanse buurman van de oostkust: vuur01.wordpress.com

Vergeet niet te downloaden zodat deze “J’accuse” nooit verloren gaat.

Update: Dagboek link verwijderd onder druk van Boudine Berkenbosch van Boublog. Gecontroleerde oppositie dus!

Update: Dagboek is weer te lezen via Vuur01 klik link boven.

3 Reacties op “Dagboek deel 2 Vaatstra. Hoe een familie en een land bedrogen worden door Openbaar Ministerie en politie. Update

 1. Het tweede deel van de dagboek-aantekeningen van Maaike (Vaatstra) Terpstra is wat mij betreft nog verbijsterender dan het eerste deel. Bedankt voor plaatsing, zodat hopelijk heel veel mensen het kunnen lezen.

  Like

 2. Ouders Iris van den Hooff eisen herstart onderzoek

  De ouders van Iris van den Hooff uit Groningen eisen dat het Openbaar Ministerie alsnog de dood van hun 23-jarige dochter onderzoekt. Daarvoor zijn ze een procedure gestart bij het gerechtshof in Leeuwarden.

  http://www.noordnieuws.nl/gemist/videogemist.asp?v=32015

  Weer een uitglijder (of bewuste move?) van het openbaar ministerie Noord Nederland in de zaak van een meisje in de stad Groningen die volgens het OM zelfmoord zou hebben gepleegd en dat daarmee de zaak ook gesloten is..

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.