Operatie geslaagd, de wereld failliet en Israël floreert…

Wat begon als de Arabische lente is op een morbide manier veranderd in een Arabische herfst. Wat begon als tijdelijke ingreep werd al gauw beleid en zeer zelf-destructief.

Zo hebben veelbelovende actie’s gefaald voor de hele wereld behalve Israël en werden de landen die Israël steunden welhaast het faillissement ingedreven.

De Israëliërs en hun lobbyisten wereldwijd lachen stilletjes in hun knuisten als ze iemand horen klagen over de 3 miljard $ aan jaarlijkse donaties van de V.S. alleen al.

Waarom dit zo grappig is? Omdat het maar een schijntje is van wat Israël alleen de V.S.  al werkelijk kost. Je moet er de kosten van alle oorlogen die de V.S. en overigens ook andere landen zoals Nederland, uitvechten voor Israël nog bij op tellen.

Print

De oorlog in Irak kostte de V.S. alleen al $ 815 miljard en is nog steeds niet voorbij. Niemand heeft er voordeel bij gehad behalve Israël. Niet de V.S. en zeker niet Irak!!

Het aantal afgeslachte Iraakse slachtoffers in de oorlog en bezetting met en door de V.S.  bedragen inmiddels 1.500.000 voor het merendeel vrouwen en kinderen.

Met dank aan Israhel

Met dank aan Israhel

Bijna een 1/2 miljoen mensen zijn omgekomen door aan oorlog gelieerde oorzaken in Irak sinds de door de V.S. geleide invasie in 2003, volgens een  academische studie door een research team van de universiteit van Washinton, John Hopkins, Simon Fraser en Mustansirya (Okt. 2013).

Israhel MOET gestopt worden.

Israhel MOET gestopt worden.

Een ieder met een beetje tijd voor onderzoek en een beetje rekenvaardigheid zou kunnen weten dat Israël de enige begunstigde is van de bijna totale verwoesting van Irak.

Men zou de dezelfde vragen moeten stellen bij de opeenstapeling van misdaden die door de V.S. gesteund werden in het Midden-Oosten. Wie werd er beter van?

Het steunen van de opstand in Egypte: De V.S. steunden eerst het protest tegen Mubarak met de leus “For democracy”, totdat de democratische gekozen Mursi vervolgens de verkeerde man bleek in het belang van Israël.

Wat er ook gebeurt in Egypte, de uitkomst moet in het voordeel van Israël zijn.

Herhaalde bombardementen van Libië waren nodig en bedacht om van Muammar Gaddafi af te komen zodat Israël niet hoefde in te zitten over wat de zogenaamde Libische “gek” zou doen met zijn petro dollars en gouden Dinars.

Money

Het Pentagon spendeerde $ 1,1 miljard in 2011 om aanvallen uit te voeren om de “air”defensie van het land te vernietigen en een no-fly zone in te stellen. De V.S. en de N.A.T.O. betaalden de rekening. Alleen Israël had er voordeel bij.

Syrië – controle van de chemische wapens: Kostte meer dan $ 1 miljard per maand.  Een no-fly zone kostte nog eens $ 1 miljard per maand en minimaal 100.000 levens waaronder veel vrouwen en kinderen. De kosten van het ontstane vluchtelingen probleem kostte nog eens $ 7,5 miljard. 

Shimon Peres gaf het voordeel voor Israël, als gevolg van de dood en destructie van Syrië, toe. Hij berichtte : “Vandaag is de Syrische president Basher al-Assad bestraft voor zijn weigering om een compromis met Israël te sluiten en de Syrische bevolking betaald nu de rekening. “

Syrië, de V’S. en Saoedi Arabië betalen de rekening met de Syrische bevolking als grootste slachtoffer. Israël is alweer de enige begunstigde.

Geleid door Israël is Iran nu het volgende doel in de dood en verderf zaaiende slachting in het Midden-Oosten.

De inspanningen die Israël zich getroost om de wereld er van te overtuigen dat Iran nucleaire wapens heeft of ze in ieder geval wenst te ontwikkelen zijn pauze-loos. Israëls propagandamachine is zo constant en effectief als ware het “Herr Goebbels” die erachter zit.

Momenteel zijn Iran en de P5+1 landen bezig middels onderhandelingen te voorkomen dat het lot van de landen die lijden, geen Arabische herfst blijkt in plaats van een Arabische lente

Tot er een redelijke oplossing wordt bedacht zal Iran en haar bevolking blijven lijden onder de onredelijke sancties die zijn opgelegd en zal Israël als enige blijven profiteren.

Palestina en haar bevolking zal blijven lijden onder de perverse behandeling en aanvallen van en door Israël. Zoals al 50 jaar!

Totale Kosten van de oorlogen sinds 2001: $1,500 triljoen

De oorlog in Afghanistan: $667 miljard

De oorlog in Irak: $815 miljard

Triljoenen aan dollars in monetaire kosten en miljoenen verloren levens door dood en verderf alsmede door de ontstane armoede in de getroffen landen. Allemaal gedicteerd vanuit het monsterlijke Tel Aviv.

De wereld failliet, miljoenen levens vernietigd maar Israhel floreert!

Ik word er onderhand letterlijk ziek van.

zio

Advertenties

9 Reacties op “Operatie geslaagd, de wereld failliet en Israël floreert…

 1. Open brief aan John Kerry van een Amerikaanse Irak veteraan.

  Deze veteraan heeft het trouwens behoorlijk te kwaad en schrijft dat zij duizenden burgers hebben gedood tijdens de tweede aanval op Fallujah. Hij verzoekt Kerry ook geen wapens te sturen naar een regime dat haar eigen burgers onderdrukt. De meeste Irakezen worden nu slechter behandelt dan tijdens het regime van Saddam Hoessein.

  Noot van mij:

  Nu dacht ik een aantal jaren terug toch echt een Amerikaanse G.I. achter in een truck horen zeggen, dat zij democratie naar Irak hadden gebracht?

  Het is ten hemel schreiend wat zich daar afspeelt.

  http://www.globalresearch.ca/war-on-iraq-open-letter-to-john-kerry-from-fallujah-veteran/5368111

  Like

 2. De oorlogen in het Midden Oosten en nu in Afrika, Mali en CAR is een nog grotere schande voor de gehele wereld, voor ieder mens met nog enig verstand&gevoel, dan de twee Wereldoorlogen samen!

  Like

 3. En IEDERE oorlog is gefabriceerd door hetzelfde criminele tuig. Tuig dat in ieder land te vinden is ook hier in Nederland, maar wat achter deze oorlogen zit is niet een graadje erger maar het ergste van het ergste!

  En natuurlijk is het goed dat we hier zaken kunnen uitleggen en zelfs onze (terechte) emoties afreageren, maar wat doen we eraan is de vraag?

  Wat IEDEReen kan doen is de waarheid vertellen, dit uitleggen en laten zien aan onze kinderen!
  En laten we wel wezen onze eigen geborneerdheid, egoisme en beperktheid inzien en overkomen.

  Iedereen veel sterkte en zeg het voort, leg het (geduldig) uit…. 🙂

  Like

 4. Ach, het zijn niet alleen de gegevens van Joris Demmink die op wikipedia worden “bijgewerkt”, ook de grondstoffen en bodemschatten van Mali bestaan in wikipedia ineens niet meer.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.