Russische wet is geen anti-homowet Amerika minder holebi tolerant dan Rusland

homo_terrorIn recente artikelen betoogde Martin Vrijland dat er wereldwijd een New World Order-mediapropaganda gaande is om homoseksualiteit en pedofilie te promoten. Liefst ten koste van traditionele waarden. Mogelijk omdat homo- en pedofilie binnen kringen van de machtsorde zelf hoogtij vieren. Niet in het laatst in de Kerk, de spin in het machtsweb. En om de ‘fabric’ van de wereldsamenleving te ondermijnen door haar van haar traditionele waarden te beroven, wordt nu de door Martin betitelde agenda uitgerold. Dit staat volkomen los van het recht op vrije seksuele gezindheid voor meerderjarigen.

Pedofilie wordt echter al sinds jaar en dag gepromoot door de machtselite. Middels ‘subliminal messages’ in kinderfilms en advertising (zie deze video-link ter illustratie). Achter het IJzeren Gordijn (in de voormalig Sovjet Unie) hebben ze voldoende met de bewerking van het onderbewustzijn geëxperimenteerd om te weten dat die onderbewuste boodschappen goed hun werk doen. Rusland nu wil haar kinderen…

View original post 140 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s