Hoernalist Klomp is te bang om waarheid te verkondigen…

Uit de recente Twitter communicatie van onze prostitutie journalist Chris Klomp blijkt eindelijk waarom hij niet wilde aanschuiven in het radioprogramma van Myra. De reden? Angst!!!

Verrader

Verrader

Als echte hoernalist niet geïnteresseerd in welke waarheid dan ook wijst hij een uitnodiging af van Myra omdat er in de zaak Demmink al een echte journalist (Voskuil) door Demmink voor de rechter is gesleept omdat die WEL onderzoek deed en vervolgens wel schreef over zijn bevindingen.

Zoals het een echte HOERnalist betaamt gaat dit Chris Klomp veel te ver. Dan maar een beetje dom leugens rond bazuinen,  tegen betaling inmiddels door zijn Twittervolgers.

twklomp

Klik om te vergroten

Dit geeft eens temeer aan hoe diep triest het in de media gesteld is met het niveau van de berichtgeving. De mietjes worden allemaal geregeerd door de angst. Het enige lef dat ze tonen is veilig vanachter hun laptoppie hun gore leugens te verspreiden a la DWDD met Matthijs van Nieuwkerk in een beveiligde studio doet.  Ook zo’n hoernalist die bij de revolutie een nekschot verdient. De guillotine is ook goed. Kunnen ze aansluiten bij het koningshuis.

Interessant is wel nog te vermelden dat Chris Klomp inmiddels 1000 Eurootjes per maand ophaalt volgens eigen zeggen. Maar wie gelooft deze prostitutie blaaskaak nog??? 20x4x0.99 is bij mij nog altijd ongeveer 80 Eurootjes!!  Het zou wel mooi zijn, daar niet van, want dan kan hij eindelijk beginnen met het wegwerken van zijn achterstanden in de alimentatie voor vrouw en kind. Deze zorgplicht verzaakt onze hoernalist Chris Klomp namelijk ook al geruime tijd net als zijn journalistieke plicht. Het schrijnende voor ex en kind is dat meneer ondertussen wel de bloemetjes stevig buiten zet gedurende zijn vele stedentripjes van de laatste tijd. Ja je moet natuurlijk wel kunnen genieten van je pas verworven vrijheid is het niet?

De tijden veranderen. Voor mensen als prostitutie journalist Chris Klomp is in de toekomst geen plaats meer.

8 Reacties op “Hoernalist Klomp is te bang om waarheid te verkondigen…

 1. Is Chris gescheiden? Jij weet meer dan ik. Of loop je al vast vooruit op de situatie na zijn persoonlijk faillisement? Wat niet ver meer weg lijkt.. Hij blijft wel stelselmatig zijn persoonlijke zaken rooskleuriger voorstellen dan ze zijn meen ik wel te mogen zeggen..

  Like

 2. Geplaatst op het blog van Klomp. Resultaat, ban!

  theyknew zegt:
  februari 10, 2014 om 21:50
  Zeg het maar

  @rechtbankverslaggever

  Als jij vindt dat een “verslaggever” een “echte journalist” is, dan ben je dat ook. Als je je niets verbeeldt ben je namelijk niets.
  Je zou ook kunnen zeggen dat je een boodschapper bent van de zittende macht en door wie je gevoed wordt, die bijt je niet. Tenminste, als je nog brood op de plank wilt hebben. Het is het opdienen van “feiten” die als hapklare brokken voor een verslaggever worden geserveerd. Jij bent dan wel freelancer maar je hebt nog steeds een baas boven je staan, want elk verkeerd woord dat je schrijft, kunnen meteen je laatste zijn.

  Woef, woef, mijn naam is Chris Klomp en ik heb zonet mijn Frolic gehad.

  Eet smakelijk.

  Like

 3. Klomp zet zijn kruistocht tegen de Groningers op de aardgasbel voort door hen verder te criminaliseren in een retweet. Klomp stak een maand geleden al eens de NAM uit Assen die verantwoordelijk is voor de ellende in Groningen ongevraagd een dikke veer in hun corrupte reet.. Heeft Klomp de gewone Groningers de oorlog aangezegd nadat zijn contract met RTV Noord werd opgezegd..?

  Liked by 1 persoon

 4. Mauritz heeft Chris Klomp die zichzelf een serieuze journalist vindt de oren gewassen en voelt zich tekort gedaan. Kortom: faillissement niet langer afwendbvaar want ook het Algemeen Dagblad heeft het helemaal gehad met anti-complot hitser Klomp die binnenkort met Wicher Wedzinga naar de voedselbank kan ..:

  Chris, “Einde gesprek” schrijf je. Maar dat is toch omdat jij de hoorn op de haak flikkert? Met je gedrag, een audiofile aanbieden en dan er niet mee doorkomen, toon je precies wat je bent. Een leugenachtige lafaard. Je schaamt je immers dood voor dat gesprek, omdat Hans je daarin de oren wast op een heldere doeltreffende wijze.

  Wat in elke geval juist is, is dat het AD het stuk dat je hebt aangeboden (zoals het nu op je weblog staat) omgebouwd heeft tot een naar zij dachten redelijk feitelijk stukje. En toch laten ze er nog twee fouten in staan, zoals “het deels verboden boek”. Rectificatie daarvan is zojuist besproken met de hoofdredactie. Bij het AD zijn ze jouw subjectieve, tendentieuze, door frustraties gedreven, onware berichtgeving meer dan zat. Vandaar ook dat je zo de pik op ons hebt. Eerst het AD, dan Het Dagblad van het Noorden dat je eruit flikkert. Veel succes met je betaalde twittertjes en je weblog.
  http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/02/08/jasper-steringas-advocaat-jan-vlug-slaat-wild-om-zich-heen/#comments

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.