Bekijk onze helden van jeugdzorg

jeugdzorg_regiemIn onderstaand filmpje ziet u hoe een lief meisje van 9 een lesje terreur krijgt van een man die ogenschijnlijk trots is op zijn manier van opvoeden door middel van afschrikking. Dit is mogelijk de toekomst voor uw en mijn kinderen onder het ‘1 gezin, 1 beleid, 1 regisseur‘-regiem dat in 2015 in zal gaan. Op dat moment kan de jeugdzorg regisseur van ieder kind besluiten dat de ouders niet voldoen aan het beleid van de overheid en zijn de nieuwe peperdure opvoedtempels de ideale huisvesting. De aftiteling van het filmpje wekt de indruk dat deze kinderen terecht opgesloten worden, omdat ze gedragsproblemen hebben. Als je te maken hebt met jeugdzorg krijg je wel gedragsproblemen! Opsluiting van kinderen; jeugdzorg instellingen met ‘time-out’kamertjes. Het is te ziek voor woorden. En dit is gewoon beleid in Nederland. Het verborgen leed in de prachtige nieuwbouw panden van jeugdzorg, waar goedbetaalde…

View original post 320 woorden meer

Advertenties

Een Reactie op “Bekijk onze helden van jeugdzorg

  1. Jeugdzorg helden? Ze laten de politie het werk doen wat helemaal niet mag van de wet.. Politie is er voor de orde en de burger moet het daar mee doen; want de politie is er niet voor de burger dat blijkt maar weer eens.
    Het jongetje wordt tegen de wil van de moeder naakt alleen in zijn onderbroek meegenomen:

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s