Gaat hoernalist Chris Klomp failliet na getoond verraad aan de waarheid?

In een eerder blog schreef ik al over hoernalist Chris Klomp en zijn minachting voor journalistieke waarden en normen in de zaak omtrent Wim Dankbaar en het verboden dagboek van de moeder van Marianne Vaatstra, Maaike Terpstra wat mede dankzij hem met uitsterven bedreigd wordt. Ook toonde hij veel leedvermaak bij de hoge kosten waar waarheidsstrijders toe veroordeeld werden. Wim Dankbaar en Frides Lameris waren de eerste slachtoffers van nonjustitie.

klompHoernalist Klomp in space

Heel tendentieus deed hij verslag van de betreffende rechtszaak en volgde dit tendentieuze verslag later op via zijn eigen blog en via zijn klanten in het msm spectrum,  zoals het A.D.. Lezers en volgers van hem die terecht kritiek leverden op zijn kwaliteit van werken werden gepsychiatriseerd, geblokkeerd en weggezet als zogenaamde complotdenker. Uiteraard riep dit bij veel mensen weerstand op omdat het aangaf hoe corrupt de msm media inmiddels was geworden en Chris Klomp dus waarschijnlijk ook.  Rechtszaken werden aangespannen tegen de clientèle van hoernalist Klomp en ook werden ze bestookt met boze brieven en telefoontjes.

klomp2Politieverklikker Klomp

Na stug volhouden van de nieuwe media en ondergetekende hakte de grootste klant van Chris Klomp de knoop door hetgeen betekende het einde van een lucratief contract. Een notuleer-contract zeg maar. Meer was het niet en zelfs daar wist de hoernalist een puinhoop van te maken.

Hautain bleef het gedrag jegens de waarheidszoekers. Afgemaakt werden ze via verschillende media en hoernalist Chris Klomp zocht aansluiting bij verschillende anti-complottersites.  Hij pochte over zijn grote rijkdommen van vele tonnen gewoon op de bank. Echter hoogmoed komt voor de val.

Het was dan ook geen verrassing nu te kunnen lezen dat hoernalist Chris Klomp genoodzaakt is zijn volgers op Twitter 99 cent te  laten betalen. Hoe hij daar zijn beleg van moet gaan kopen? My 2 cents! Mocht dit verdienmodel niet aanslaan dan zal dit volgens de hoernalist Chris Klomp zijn faillissement gaan inhouden. Dit ondanks de vele tonnen die hij naar eigen zeggen op de bank had staan. Tja die waarheid hè!

Nou Chris Klomp ik gun het je van harte!!! Dat faillissement bedoel ik. Misschien leer je dan iets meer begrip op te brengen en te tonen voor andersdenkende  vrijheidsdenkers of ook wel compleetdenkers genoemd.

Chris Klomp, de hoernalist staat achter op elk gebied.

Chris Klomp, de hoernalist staat achter op elk gebied.

Stand tussen Compleetdenkers en de Hoernalist Chris Komp is nu 1-0. Bij 2-0 is onze hoernalist failliet en betaal ik een feestje in compleetdenkerssfeer van mijn karige banksaldo.

Namens de compleetdenkers wil ik hierbij nog mij complimenten uitdelen aan RTV Noord voor getoond verstandig denken en handelen.

Donquijote met 1 hand op de rug. 😉

bron: http://www.joop.nl/media/detail/artikel/25299_rechtbankverslaggever_chris_klomp_zoekt_betalende_lezers_op_twitter/

25 Reacties op “Gaat hoernalist Chris Klomp failliet na getoond verraad aan de waarheid?

 1. Inderdaad het ziet er beroerd voor Chris Klomp. We hebben hem gewaarschuwd.. Meneer heeft twee maanden lang compleet inhoudloze onzin over de zaak Vaatstra geschreven. Hij kent de feiten van de zaak Vaatstra niet eens. Maar dat schijnt hem niet te deren. Maar zijn opdrachtgevers krijgen blijkbaar meer en meer bedenkingen over de infotainer Chris Klomp die zich natuurlijk zeer op zijn gemak voelt bij iemand als Giel Beelen.
  Hij houdt zich groot op twitter net als iemand als Wicher Wedzinga maar feitelijk staan de zaken er beroerd voor.

  Like

 2. We zijn 2,5 jaar verder. Het betaalde account bestaat nog steeds en brengt geld in het laatje. De opdrachtgevers blijven komen. De omzet is nog nooit zo hoog geweest. Ik zou als ik jou was een andere glazen bol kopen!

  Groetjes en hartjes,

  Chris Klomp

  Geliked door 1 persoon

  • Onbegrijpelijk dat mensen betalen voor een betaalde overduidelijke staatsjournalist. Nederlanders hebben het blijkbaar financieel nog veel te goed. Ook 65 plussers zie je ondanks hun geklaag nog steeds prominent op terrassen en in de duurdere eettenten. Ieder die kan nadenken zou m.i. geen cent voor kLomp of voor dat AD vod overhebben..

   Geliked door 1 persoon

   • Onbegrijpelijk, maar waar. Zo zie je maar weer. Als je professioneel en met passie werkt, kun je er goed van leven. Maar ik vind niet dat jullie jezelf te kort moeten doen. Als hobby gekke stukjes schrijven voor een weblog is ook best leuk. Ga er vooral mee door. Het is voor velen een welkome afwisseling in een wereld vol feiten en nuance.

    Like

 3. Ja, maar dat Chris Klomp zijn hele leven veroordeeld is tot zijn havo-verstandje neemt hij dan weer niet mee met zijn opschepperij. Zijn ogen staan trouwens fout. Duidt karakterzwakte aan.

  Fijn, Chris. Jij ook wat. Met je havo-talen.

  Like

  • En dan toch een gerespecteerde journalst bij de grootste krant van Nederland! En afgestudeerd ook nog! Hartjes voor mij!

   Like

   • Gerespecteerd? Dacht het niet Chris. Je bent minder dan een rat. Karma is a bitch. Verwacht dus maar gewoon het onverwachte. Je bent gewoon een militaire inlichtingen mannetje (MIVD). Voor jouw soort moeten ze misschien eens proberen gaskamers uit te vinden. Fred Leuchter vond dat nog niet eens zo eenvoudig, zelfs met de huidige techniek.

    Like

    • Een militair, wat jij bent, die zijn wapen, in dit geval de pen, richt op de eigen bevolking verdient de doodstraf. Iets met volksverraad of landverraad of zo. Ik zeg standrechtelijke executie “by gas”. @Cris Klomp. Had je maar geen militair moeten worden.

     Like

     • Lieve Don, ik snap dat je gefrustreerd bent omdat ik nog steeds niet failliet ben. Sterker: het gaat beter met mij dan ooit! Ik heb net een nieuwe auto gekocht! Maar gaskamers zijn al een tijdje uitgevonden hoor!

      Kusjes,

      Chris Klomp

      Like

 4. Beste Don, het is mij inmiddels genoegzaam bekend dat je graag rare fantasietjes online zet, maar ik moet je teleurstellen: ik rij een sportieve Italiaanse auto en voor dergelijke rare fantasietjes van jou is geen plek op de achterbank.

  Groetjes,
  Chris Klomp

  Like

 5. Ja, lieve jongen. Dat is nou net het verschil tussen een complotgekkie en een gerespecteerde journalist die evenwichtig verslag doet en zijn geld weet te maken met duidende en waardevolle stukken! Daar kun je op bouwen en vertrouwen!

  Groetjes,
  Chris Klomp

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.