Belgisch parlementslid spreekt zich uit over pedofielenetwerken

boulove

Boyloveday is crimineel. Net als de pedocriminele overheid. Let op het logo!!! Ziet u ook de bekende NWO piramide? Pedofilie is duidelijk onderdeel van de royal/vatican/zionist strategie om chaos te creëren van waaruit de foute NWO opgestart kan worden.

boylovedayHet jong Belgisch parlementslid Laurent Louis wordt al op jonge leeftijd erg tegen gewerkt in zijn carrière. Het lijkt erop dat dit vooral te maken heeft met zijn uitgesproken mening over pedofilie en over het bestaan van pedofielennetwerken onder hooggeplaatsten. De opname is al van december 2013 (ongeveer een maand oud) en zal ongetwijfeld aanleiding zijn voor verdere ridiculisering van de spreker. In dat kader uit ik via deze weg mijn respect voor Laurent Louis en hoop ik dat Nederlandse politici zijn voorbeeld durven volgen. Echter vrees ik dat de acteurs in Den Haag vooral allemaal dezelfde belangen dienen en slechts schijn kritisch zijn om de illusie van de democratie hoog te houden onder het volk.

In onderstaand filmpje legt Louis uit hoe 22 december internationaal gevierd wordt als Boy Love Day. Ook legt hij uit dat deze internationale pedo-feestdag kan bestaan bij de gratie van de politici en hooggeplaatsten

View original post 33 woorden meer

2 Reacties op “Belgisch parlementslid spreekt zich uit over pedofielenetwerken

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.