Zaak Rishi Chandrikasing…Killer-cop wordt niet vervolgd…Nederland is nu officieel politiestaat. Update 2

rishi

De rechtbank te Den Haag besloot vandaag de killer-cop (M/V) die de onbewapende en wegrennende 17jarige Rishi Chandrikasing dood schoot niet te vervolgen voor doodslag dan wel moord.

Van voorbedachte rade (moord) en (voorwaardelijke) opzet (doodslag) zou geen sprake zijn volgens de rechtbank. Een explosief vonnis!

Dit vonnis betekent feitelijk dat er van een politieagent(e) die met een pistool op straat loopt geen enkele professionaliteit verwacht hoeft te worden. De opleiding van politieagenten(s) is van geen enkel belang meer. Stressbestendigheid van aspirant-agenten(s) hoeft geen voorwaarde te zijn voor het mogen uitoefenen van het beroep van agent(e). Nee elke agent(e) kan met deze uitspraak vanaf nu ongestraft willekeurig mensen doodschieten indien ze niet willen luisteren met als rechtvaardiging een politiepet die ons allemaal past (M/V).

De betreffende KILLER-COP had niet eerst moeten nadenken voordat hij/zij schoot. De KILLER-COP hoefde niet eerst een stabiele schietpositie aan te nemen zoals hem/haar geleerd was. De KILLER-COP hoefde niet direct medische hulp te verlenen aan het slachtoffer in doodsstrijd. Nee deze KILLER-COP hoefde helemaal niets. Hij/zij mocht, conform het vonnis, vrijelijk prijsschieten op onbewapende 17 jarige kinderen zonder daarbij na te hoeven denken over de eventuele gevolgen.

Het bovenstaande geeft aan hoe ver we in dit land zijn afgezakt. We zijn verworden van een democratische rechtsstaat tot een fascistische POLITIESTAAT. Deze opmerking zou men als overdreven kunnen bestempelen als men uitgaat van alleen deze verschrikkelijke gebeurtenis. Echter, de dood van Rishi Chandrikasing staat niet op zich. De sadistische KILLER-COP Fred Buffing alias Fredje Rambo werd eerder ook al vrijgesproken na de MOORD (mijn kwalificatie) op Michael Koomen.  michael-koomen2

In het hele land lees je steeds vaker over schietincidenten. Agenten gebruiken bij het minste of geringste hun pistool. Een gevaarlijke trend die vandaag geëindigd is met de officiële stichting van de FASCISTISCHE POLITIESTAAT DER NEDERLANDEN. Agenten mogen vrijelijk moorden vanaf nu en worden altijd in de rug gedekt door de rechtbank. Het lijkt erop dat we met Maxima ook het Argentijnse systeem van haar vader uit de jaren ’70 hebben binnengehaald. Een paard van Troje als het ware.

Voor de mensen van Swapichou die de dood van Rishi Chandrikasing een goede zaak vinden, want hij had immers beter moeten luisteren en/of had beter opgevoed moeten worden, heb ik alleen de volgende boodschap, en wens voor het nieuwe jaar: Een fijne kerst en een goede jaarwisseling. Ik hoop dat jullie in 2014 allen getroffen worden door een verdwaalde politiekogel. Wel in de hals natuurlijk!!!

Voor Michael en Rishi, RIP. Veel sterkte voor vrienden en nabestaanden. Geef niet op! Gerechtigheid zal komen.

rishi-koomen1

Update: Uit vonnis

verklaart wettig en overtuigend bewezen, dat de verdachte het bij dagvaarding subsidiair ten laste gelegde feit heeft begaan en dat het bewezenverklaarde uitmaakt:
zware mishandeling, terwijl het feit de dood ten gevolge heeft; • verklaart het bewezen verklaarde niet strafbaar;
• ontslaat verdachte terzake van dit feit van alle rechtsvervolging;
• verklaart wettig en overtuigend bewezen, dat de verdachte het bij dagvaarding meer subsidiair ten laste gelegde feit heeft begaan en dat het bewezenverklaarde

Donquijotte: Per heden is zware mishandeling de DOOD ten gevolge hebbende in (Ver)Nederland NIET meer strafbaar (tenminste voor politieagenten)!!!! Daar heb je de politiestaat!

Update 2

Om deze uitspraak verdient Swapichou ook een verdwaalde dan wel gerichte politiekogel. Bah gewoon even de moeder de dood van haar zoon in de schoenen schuiven! Hoe diep kun je zinken met je getrol?

swapookkogel

48 Reacties op “Zaak Rishi Chandrikasing…Killer-cop wordt niet vervolgd…Nederland is nu officieel politiestaat. Update 2

 1. Donquijotte schreef:
  “Dit vonnis betekent feitelijk dat er van een politieagent die met een pistool op straat loopt geen enkele professionaliteit verwacht hoeft te worden. De opleiding van politieagenten is van geen enkel belang meer. ”

  Wat een ontzettende domme en schandalige opmerking. Heb je het vonnis wel helemaal gelezen (en je laten uitleggen, zal wel nodig zijn schat ik in). Het staat hier: http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2013:18257

  Like

  • Als je goed gelezen had dan had je gezien dat ik al een verwijzing naar het vonnis opgenomen had. En ja ik begrijp het vonnis heel goed. Zo goed dat ik weet dat hier iemand beschermd wordt. Zodanig dat het zelfs geen veroordeling zonder strafoplegging mocht worden maar een ontslag van alle rechtsvervolging. Dit doen ze alleen om iemands reputatie te beschermen. Wie was die agent/agente dat hij/zij zo beschermd dient te worden? Flikker lekker op met je Jip en Janneke wijsheid om mij de les te willen lezen.

   Like

 2. ==
  Het lijkt erop dat we met Maxima ook het Argentijnse systeem van haar vader uit de jaren ’70 hebben binnengehaald.
  ==

  Ook weer intens dom gedacht. Volslagen onterecht. Je snapt er helemaal niks van en schreeuwt maar wat.

  Like

 3. Goed stuk, waarschijnlijk heeft Rishi de agent nooit gezien. Hij keek om, zag een iemand in burgerkleding met capuchon over het hoofd en een vuurwapen en heeft waarschijnlijk in alle paniek helemaal niets gehoord maar alleen weg willen rennen als schrikreflectie, in blinde paniek. En dan mag je straffeloos afgeschoten worden in Nederland. Het is schandalig.
  En zulke ‘mensen’ zoals Swapichou komen zichzelf vroeg of laat altijd tegen. Het lijkt zo fijn dat iemand wordt doodgeschoten omdat ie in paniek was maar het alleen maar wachten totdat zo’n debiel als Swapichou bij een verkeersovertreding of iets anders kleins wordt afgeschoten door de politie. Zulke tijden zitter eraan te komen.

  Like

  • Dank voor de eerste reactie waaruit de ernst van deze zaak blijkt! Ik zal blijven vasthouden totdat we deze rottigheid uit ons rechtssysteem weggewerkt hebben. Ik heb maar een klein blog helaas!

   Like

 4. Goed artikel.
  Verder nog te noemen:
  – Rishi leefde nog na de schoten en had kunnen worden gered merkte ambulancepersoneel op (= zeer verwijtbare nalatigheid na zeer verwijtbare politiekogels boven de knieen);
  – betrokken politieagenten logen over het bezit van een wapen bij de verdachte om zichzelf vrij te pleiten;
  – schietende politieagent heeft NIKS NADA laten horen bij de verslagen ouders;
  – de agent had tijdens het proces niet het fatsoen het pleidooi van de ouders af te wachten;
  – Peter R. de Vries gaat het vonnis namens het OM verkopen en witwassen bij RTL Boulevard (en DWDD) tegen de bekende hoge vergoeding (zijn gepeperde factuur volgt binnenkort)..

  Like

  • Hoi, Donquijotte.
   Of je de enige bent die gek is weet ik niet.
   Wat ik denk is van minder belang, vind ik.
   Ik denk zoveel.
   Wapens op zich zou ik bijvoorbeeld immoreel, des duivels en achterlijk en smerig gemeen kunnen vinden. Maar ja, er zijn ook mensen die daar weer anders over zouden kunnen denken. Ik denk niet dat het zinvol is om een mening over iets te hebben.
   Mensen doen nu eenmaal zoals ze doen. Vooral als ze zelf denken en eigenwijs zijn. Of als ze Goddeloos zijn.
   Mensen doen de raarste dingen. En waarom? Tja. Ik denk dat ik het ergens wel weet. Maar om dat nu te vermelden? Nee, dat zou ik zinloos kunnen vinden. Of niet. Net hoe mijn pet staat.

   Like

  • Ach, de conclusie is heel erg simpel. Als Rishi het ‘ongelukkige incident’ had overleeft en na ruim een jaar zijn zegje voor de rechter had mogen doen, dan was Rishi, buiten verdachte, óók getuige geweest en wij weten allemaal wat dit tegenwoordig in onze democratische rechtsstaat inhoud. Wij zijn getuigen liever kwijt, dan rijk. Vraag maar aan Jan Vlug, die weet er alles van en dat is nog wel ‘de verdediging’.

   Dus nee, jij bent niet de enige die gek is. Ik dacht ook dat ik gek was, totdat ik begon met schaken. Toen bleek, dat mijn gekte anderen tot waanzin bracht.

   Like

 5. KLOL had steeds een Rishi link met foto op de homepage maar die is ineens verdwenen..
  Smeergeld van justitie aan Kat om dit i.v.m. mogelijke consternatie na het vonnis te verwijderen? Zeg het maar.
  Twitter van Brown was vandaag uit de lucht na zijn artikel over Rishi begreep ik.

  Like

   • Ik heb Kat kort geleden ook te hard beoordeeld. Hij roeptoetert wel eens te veel, maar zijn hart zit toch wel op de juiste plaats. Zij het ook doordat hij door de overheid brodeloos is gemaakt.
    Kat afschilderen als totaal onbetrouwbaar speelt de swapi’s in de kaart. Hun haat tegen Martin Vrijland, een van de beste zo niet beste alternatieve webloggers in Nederland spreekt wat dat betreft boekdelen. Steeds weer afgeven op het vragen om donaties is een zwaktebod van de swapi’s en mijns inziens niet (geheel) terecht als webloggers echt goed schrijven en zaken grondig uitzoeken.
    De swapi’s branden iemand niet af omdat het een vervelende vent is maar omdat een weblogger een zaak grondig onderzoekt en kundig opschrijft. Kortom: een gevaar voor de corrupte staat vormt.

    Like

  • Het vonnis in deze zaak is ook niet voor niks vlak voor kerst en in de kerstvakantie. Mensen zijn weg of zijn met andere zaken bezig. Ik neem aan dat de advocaat in beroep gaat tegen dit showvonnis. Ik hoorde al zoiets op de radio (nos journaalbulletin ) uit de mond van de advocaat.

   Like

 6. Micha is aan het omturnen, opeens persverklaring met Yehudi artikel, daarna interview met Camilieri. Maud Oortwijn is zeker controlled, om te kijken wie gevaar vormt, Kat versprak zich ooit waaruit bleek dat hij veelvuldig contact had gehad met Maud, natuurlijk lijkt dit niets te zeggen maar Maud corrigeerde hem direct. Situatie in NL is momenteel nog veel en veel ernstiger dan in de jaren 40.

  Like

 7. NOS is de enige omroep die uitgebreid de zaak belicht en de advocaat aan het woord laat. Moet ook even gezegd worden. De advocaat gaat sowieso in beroep tegen dit onverteerbare vonnis.
  De andere reguliere media laten deze zaak links liggen want het mag de kerstsfeer niet bederven en de euro’s moeten natuurlijk wel rollen van het kabinet zodat in januari weer horden richting de voedselbank kunnen om nog wat eetbaars te hebben na de dure decembermaand..:
  http://nos.nl/video/590100-vonnis-teleurstellend-voor-de-familie.html

  Like

 8. don ben tijdelijk druk met extra werk ik zag een link van deze op klok. en je hebt gelijk maar was toch al bekend dat we in een politie staat leven? ik vertrouw ze al ruim 30 jr niet meer. Mijn zwager behoort tot die groep staatscriminelen maar gaat zelf de discussie uit de weg.

  Like

 9. Begrijp dus al waarom een omroep als de NOS zo uitgebreid berichtte wat normaal gesproken natuurlijk niet gebeurt want de NOS is een staatsomroep.
  Ze weten dat het vonnis onherroepelijk is ook al is het mede door het corrupte openbaar ministerie op onvolledige en onjuiste gronden genomen. Bovendien was het al kerstvakantie en dan is er geen hond die zich ergens nog maatschappelijk druk over maakt.
  Telegraaf bakte het weer heel bruin met de kop dat de familie van Rishi rust had gevonden na het vonnis. Je moet wel durven als krant met natuurlijk wel een naziverleden..
  Kat in het bakkie dus voor het corrupte OM en de corrupte rechtspraak in Nederland.

  Like

 10. Als Rishi WEL bewapend was geweest en agenten of omstanders had doodgeschoten, dan was de politie ook de kop van jut.
  Feit blijft dat Rishi gedreigd heeft iemand dood te schieten en dan moet je als agent wat minder risico nemen. Dat risico nemen heeft er in Baflo toe geleid dat een agent is doodgeschoten en omstanders zijn verwond.

  Like

  • Jij vergelijkt appels met peren. Van vluchtelingen is bekend dat zij oorlogstrauma’s hebben opgelopen en/of (extra) trauma’s tijdens de asielprocedure oplopen en daardoor voor hun omgeving (zie ook de door justitie geframede zaak Marianne Vaatstra) gevaarlijk worden.
   Rishi was gewoon een Nederlandse jongen die met verkeerde types was omgegaan was maar al bezig was weer zijn draai als puber te vinden.

   Like

 11. Vergeet ook de zaak van Ihsan Gurz niet die in een politiecel in Ijmuiden stierf (mede door misdadige nalatigheid van de politie na hem eerst mishandeld te hebben) nadat hij uit een snackbar in Beverwijk was geranseld door de politie. Voor de vorm werd hij nog in een ambulance gefrommeld zodat het leek alsof hij in het ziekenhuis was overleden..(staat zelfs in De Telegraaf)::
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21156540/___sterven_ihsan_onmenselijk___.html

  Like

 12. R.I.P. Michael Koomen-Ihsan Gurz-Rishi Chandrikasing-Mike Stok-Wensley Udenhout-Allan Rooy. Alle vermoord door killercops. Nabestaanden starte Art 12 procedure en de killercops worden als getuige en niet als verdachte van moord gehoord. En rechters die deze zaken voor zitten zijn veelal voormalig O.v.J.. Zij die de wetten behoren te handhaven hebben zichzelf boven die wetten geplaatst.

  Like

 13. De agente die de geboeide arrestant sloeg is over de schreef gegaan EN bovendien is het niet gemeld bij de leiding. Dus deze politiedame die bij Swapichou nog even verder de zaak ridiculiseerde is volledig buiten haar boekje gegaan; ook volgens de Haagse politiechef Musscher:

  Like

 14. Steeds meer nabestaanden willen strafrechtelijke vervolging van killercops R.I.P. Jerry Lanveld-Rene Holshuijsen-Barthlomieju Much-Raymond Kuiper-Tinus van Zandvoort- Moriva Ramsahasi-Michael Koomen-Ihsan Gurz-Rishi Chandrikasing-Mike Stok-Wensley Udenhout-Allan Rooy-Percy- en vele anderen dodelijke slachtoffers die zijn vermeld als natuuuurlijke doodsoorzaak in politiecellen maar zichtbare zware verwondingen hadden door politiegeweld.
  Recent in Haarlem de broer van Romy van Buuren,man die zichzelf verhangen zou hebben maar geen verwondingen in hals, en man die naakt in cel wel gegooid en toch nog wapen bij zich droeg en daarmee zelfdoding had gepleegd.

  Like

 15. PR stunt van de Haagse politie opening van het NOS Staatsjournaal & propagandabeelden bereiden ons voor op NWO/EU politiestaat die voor de deur staat (Nationale Politie was al 1e stap )
  Rake typering van Guus Kolenaar op site van Martin Vrijland:
  Het werd groots gebracht door het NOS staatsjournaal, sterker nog, het was hun openingsitem, het werd in elke nieuwe journaal herhaalt, zelfs in het avondjournaal. Er stond een NOS staatsjournaliste ter plekke verslag te doen oftewel dit was voorbereid, een PR offensief van de politie Den Haag in samenwerking met de NOS staatsjournaal. De Korpschef gebruikte grote woorden die weinig indrukte maakte, evenveel indruk als een inbreker die zegt onschuldig te zijn terwijl hij al 15 keer op heterdaad betrapt is.

  Als je het programma ‘Wegmisbruikers’ weleens hebt gezien valt er iets op aan de Haagse politie. Wegmisbruikers volgt politiekorpsen door heel het land, en waar in de rest van het land over het algemeen de politieagenten er netjes en fatsoenlijke eruit zien en ook zo gedragen valt op hoe de Haagse agenten eruit zien. Onderuit gezakt in de auto, plat pratend, uiterlijk van een marktverkoper met ook dit dito gedrag en communicatievaardigheden. Als ze überhaupt al vaardigheden hebben want ze komen over het algemeen heel dom over.

  Hoe komt dit? Waarom is er zo’n groot verschil tussen politieagenten in Den Haag en de rest van het land?
  Dit geeft toch te denken.

  Wij vermoeden dat het te maken heeft met het feit dat Den Haag het politieke machtscentrum is van het land met alle dronken- en seksuele escapades van dien die bij een VVD ballenclub/corruptie mentaliteit schijnen te horen. Als je dan als hoge VVD bal dronken achter het stuur zit of iets anders strafbaars doet dan wil je geen rechtschapen agent tegen komen maar een dom gehouden tokkie die je met z’n baan kan bedreigen. Oftewel doelbewust zitten daar de domste agenten die wanneer het nodig is even z’n ogen dichtknijpt, z’n mond houdt. Rechtschapen mensen met een hoog moreel geweten passen uiteraard hiervoor, dus het werkt twee kanten op. Enerzijds wilt iemand met een moreel geweten dit werk dan niet doen of dit soort praktijken onder de pet houden anderzijds blijven de domme/corrupte agenten over die alles voor de hoge piefen willen doen.

  En zo ontstaat dan een van de domste en corruptste korpsen van het land die dan via een grote PR offensief reclame voor zichzelf moet maken.
  http://martinvrijland.com/2014/01/15/200-man-zwaarbewapende-politie-tegen-11-jeugdbendeleden-in-den-haag/comment-page-1/#comment-10189

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.