Voor het stemvee….

OnnoTja burgemeesters kunnen we niet kiezen. Das wel duidelijk dus.

De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur. Dan kunnen we weer braaf onze volksvertegenwoordigers op lokaal nivo gaan kiezen. Zoals het hoort en ons ook van jongs af aan is ingeprent. Als je niet stemt mag je niet meedenken en praten. Als je niet stemt gaat je stem naar de grootste partij. Van alles is ons wijsgemaakt zodat we maar gingen stemmen om een gevoel van democratie te creëren.

Volksvertegenwoordigers?? Dat klinkt nog redelijk, is het niet? Volksvertegenwoordigers…Niks volksvertegenwoordigers!!! Democratie?? Niks niet nada democratie!!! DemoNcratie zullen ze bedoelen.

Ze vertegenwoordigen de macht, de koning, leggen daarvoor zelfs een eed af, en besturen vervolgens de goedgelovige schaapjes en melken ze tot op het bot uit middels belastingen en boetes. De nieuw gekozen “vertegenwoordigers” krijgen steeds maar weer een volmacht om ons voor een periode van 4 jaar te bestelen, voor te liegen, te bedriegen en zelfs te doden.

lex

De bestuurders hebben namelijk overal een monopolie op. Geweldsmonopolie, belastingmonopolie, gijzelmonopolie en wat dies meer. Alles in naam der koning i.c. W.A. wcpot Von Amsberg bis ik Doe und Kan Nix  en zijn Argentijnse pampa merrie. Hun nageslacht heeft inmiddels de triple A-Status ( Amalia, Alexia en Anorexia of zo) verkregen via Moody’s. Dit terwijl een deel van de mensen in Nederland in bittere armoe leeft.

rabo3a moody

Een betere benaming zou dan ook zijn het kiezen van je volksmenners, van je opperbazen, van je schaapsherders, van het maffiabestuur. Ach eigenlijk mogen we onze eigen kampbewaarders kiezen in onze gevangenis zonder tralies waarin iedereen leeft in de waan dat ie vrij is. Zo idioot vrij dat ie die vrijheid zelfs over de hele wereld aan anderen wil opleggen.

Wat een eer, wat een verworvenheid dat we onze eigen onderdrukkers mogen kiezen. Hebben onze voorouders daar eeuwen voor gevochten?

Voor gevochten zo dat wij onder invloed van hersenspoeling middels onderwijs, de krant en de radio en tele-leugen alles weer kunnen opgeven.

downloadDe tele-leugen

George Orwell was niet zo gek. Hij kwam met zijn Orwelliaans taalgebruik. De minister van oorlog werd de minister van vrede of defensie. Later zelfs omgedoopt tot de minister van vredesmissies. Zie hiervoor recent het besluit over Mali.

orwell

Volksmenners, maffiabazen werden volkvertegenwoordigers.

Ik geloof het allemaal niet echt meer.

Mijn advies is dan ook STEM NIET.

FUCK THEM.

Advertenties

7 Reacties op “Voor het stemvee….

 1. Als het stemvee het volgende ervaart:
  -War is Peace;
  -Freedom is Slavery;
  -Ignorance is Strength

  …..dan bent u te laat en te lang doorgegaan met stemmen. Wij zitten nu met de volgende problemen:

  -React 2 Protect = War is Peace;
  -Participatiesamenleving = Freedom is Slavery;
  -Wij komen sterker uit deze crisis/Er moet nog iets overblijven voor toekomstige generaties = Ignorance is Strenght

  Of houdt gewoon de berichtgeving van uw overheid in de gaten, ook wat zij niet berichten.
  Dus, als uw overheid bericht dat er zich een ramp in Fukushima heeft voorgedaan maar dat wij hier in Nederland veilig zitten omdat Japan zoooveeer weg is, maar vervolgens NIET bericht dat uw EU de hoeveelheid straling, wat in ons voedsel MAG zitten, met een factor 20 verhoogd, dan behoort u deze twee met elkaar te combineren. Als uw overheid (een jaar later) bericht dat het aantal kankergevallen in Nederland met 40% zal stijgen, maar daar geen verklaring voor geeft (buiten dan de bekende riedel dat wij met z’n allen ouder worden), dan zou dat best weleens te maken kunnen hebben met het gegeven waar uw overheid u niet over heeft bericht. Uw overheid bericht u ook niet of het inderdaad zo is dat wij met z’n allen ouder worden. Zoekt u maar op Google naar statistieken hoeveel Nederlanders er vóór hun 65ste overlijden. U bent een hele goede Googlelaar als u daar iets over vindt. Ik heb wel een vage indicatie kunnen vinden van 18% (ruim 3 miljoen Nederlanders) maar daar stond weer geen tijdsindicatie bij. Dus, ook in deze moeten wij uw overheid maar op haar mooie blauwe ogen geloven. Één ding is echter wel duidelijk, als er nu al stemmen opgaan dat onze toekomstige generaties tot hun 71ste door moeten werken, dan is er ook iets mis met uw tegoeden bij uw pensioenfondsen.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s