UNICEF een moordorganisatie…….

Waarom sterven er zoveel kinderen jonger dan 5 in landen waar UNICEF aan het werk is?

Het het zou heel verstandig zijn UNICEF eens te onderzoeken. Ze presenteren zichzelf als advocaat van de gezondheid van kinderen, wereldwijd. Hun track-record komt echter niet overeen met het beeld wat ze van zichzelf verkopen. In een rapport gepubliceerd in ‘The Lancet’ (gratis registratie vereist om te lezen) in 2004, werd onthuld dat het aantal sterfgevallen onder kinderen jonger dan 5 jaar in werkelijkheid zelfs toenam! Is het een toevalligheid dat dit kinderen betreft uit dezelfde leeftijdsgroep die UNICEF als doelgroep heeft? De landen die te maken kregen met de grootste stijging in sterfgevallen waren alle arme landen. India (2,4 miljoen doden), Nigeria (834.000 doden), China (784.000 doden), Pakistan (565.000 doden), DR Congo (484.000 doden) en Ethiopië (472.000 doden).  Zullen de Filipijnen nu aan deze tragische lijst worden toegevoegd?

vacspuit

De grootste geldschieter van UNICEF is de regering van de Verenigde Staten. De mensen in de Filipijnen en andere arme landen moeten begrijpen dat de regering van de V.S., in tegenstelling tot iedere andere regering wereldwijd, wetten heeft aangenomen die 100% immuniteit garanderen aan farmaceutische bedrijven voor elke schade en elk leed dat zij veroorzaken met hun vaccins als gevolg van bijwerkingen of tegengestelde effecten. Dit geeft ze onbeperkte mogelijkheden om een nieuw vaccin overhaast in de markt te zetten ongeacht de veiligheid, en vaak worden de minder populaire vaccins gedistribueerd in de armere landen als onderdeel van “humanitaire” hulp gefinancierd door argeloze belastingbetalers in verschillende landen welke de V.N. en UNICEF steunen. Er is absoluut geen enkele controle of het betreffende land wel veilige en effectieve vaccins ontvangt.

Er hebben zich de laatste jaren al meerdere tyfoons in de Filipijnen voorgedaan. Ook zijn er telkens ook ondersteuningsactie’s opgestart als gevolg van natuurlijke dan wel ‘man-made’ rampen. De hoeveelheid fraude- en corruptie gevallen die ontstaan als er miljoenen zo niet miljarden aan dollars gedoneerd worden voor ‘humanitaire’ doelen na een tragedie als deze is altijd een probleem en lijkt nog sterker voor te komen als farmaceutische bedrijven hun pijlen richten op een tyfoon als Yolanda in de Filipijnen om hun producten te promoten.   

Farmaceutische verkopen stagneren in de V.S. als gevolg waarvan die bedrijven nieuwe afzetmarkten zoeken. Met name in de armere delen van de wereld. Mazelen is sterk aan het afnemen in de Filipijnen en al bijna zeldzaam geworden en er zijn geen gevallen van polio bekend. Echter dit kan alles snel veranderen vanaf nu, dankzij de recente vaccinatie’s die, hoe ironisch ook, de ziekte kunnen veroorzaken die ze eigenlijk zou moeten bestrijden. Gevolg zou zijn dat er in de toekomst nog meer gevaccineerd moet gaan worden waardoor er een hele nieuwe markt ontstaat. Cui bono? Juist die westerse  farmaceutische bedrijven met hun stagnerende thuismarkt.

water

Wat de mensen in de Filipijnen, en zeker de kinderen jonger dan 5 jaar, momenteel echt nodig hebben is schoon drinkwater, gezonde voeding en hulp bij de wederopbouw van hun woningen en infrastructuur. De miljoenen dollars gespendeerd aan gevaarlijke vaccins  kunnen beter uitgegeven worden aan gezondere en veiligere mogelijkheden welke de mensen ter plaatse werkelijk helpen en niet de jonge kwetsbare kinderen beschadigen zoals de overbodige vaccins.

Overheid en de mensen in de Filipijnen moet beseffen welke krankzinnige marketing methodes de westerse farmaceutische industrie hanteert om hun gevaarlijke produkten toch maar kwijt te raken en hoe de westerse overheden hier aan mee werken middels de V.N. en UNICEF. Ze gaan hierbij over de lijken van de meest kwetsbare groep, de jonge kinderen. De Filipijnen moeten zich nu eindelijk verlossen van het imperialistische, kapitalistische en moordzuchtige juk van het westen.

Stoppen met de vaccinatie’s!! Starten met gezonde voeding en schoon drinkwater!! NU!
Bronnen:

Philippine Inquirer
World Health Organization
UNICEF
The Lancet
Clinical Infectious Diseases – Oxford Journal
Gulf News
http://healthimpactnews.com/2013/no-polio-in-the-philippines-since-1993-but-mass-polio-vaccination-program-started-among-500000-typhoon-victims/

12 Reacties op “UNICEF een moordorganisatie…….

 1. Ik vond nog een artikel van James Petras uit 2001 waarin hij schrijft dat de CIA als sinds de 1950’s filantropische instellingen van grote sommen geld voorziet. Zo wordt bijvoorbeeld Human Rights Watch via de Ford Foundation door de CIA gesponsord. In 2012 werd een voormalig medewerkster van het Amerikaanse State Department (Suzanne Nossel) hoofd van Amnesty International USA. Suzanne Nossel is op haar beurt weer hevig bevriend met Hillary Clinton en Madeleine Albright. Ja, het kan niet op in die Non Governmental Organizations, die worden plat gewalst door voormalige overheidsdienaren.

  http://www.ratical.org/ratville/CAH/FordFandCIA.html

  Like

  • Al die NGO’s zijn Go’s. Via omwegen strooien ze je zand in de ogen en creëren ze allerlei mogelijkheden voor zichzelf. Smokkel van opium en cocaïne, het elkaar bedelen met leuke functie’s, elkaars kinderen een mooie opstap geven voor de toekomst etc etc. Alles is corruptie terwijl alles liefde zou moeten zijn. Er is nog veel te doen.

   Like

 2. Uitstekend reactie bij onderstaand artikel met goed overzicht van de recente ontwikkelingen na de bewuste Mexicaanse griep hoax door de WHO.
  De heren en dames Bilderbergers hebben duidelijk niet stilgezeten en de genetisch gemanipuleerde varianten worden kwistig in het rond gestrooid..:

  B. Jager

  19 april 2014 14:05 at 14:05

  5 jaar na deze gigantisch oplichting, Guardian komt met een slap verhaal. Nóg vertellen ze de helft niet.
  Dat kan beter. Hier een paar hints.

  De Tamiflu WHO-zwendel, is niet alleen voor de fraude. Ook is het een generale repetitie om de media te fine-tunen, om de bevolking bang te maken en gewillig nietsvermoedend bevolkingsreductie te ondergaan.

  In 2005; ex Minister van Defensie, Rumsfeld was topman bij Gilead Sciences ttv. de griep-pandemie, die geen pandemie was, maar door de WHO wel als zodanig werd gepropageerd.
  http://www.greenpagan.newsvine.com/_news/2009/04/27/2737925-flu-kills-the-torture-memos-rumsfeld-tamiflu-bioterror-genocide-etc.

  De bergen ongebruikte vaccins zijn alsnog in 3de wereldlanden ‘gebruikt’. Ook daar was geen pandemie.

  1e uitbraak varkensgriep was in ’76, in Fort Dix, New Jersey. Alwaar een US army laboratorium.

  PAXVAX: winst met gmo-vaccin cholera – aerosol sproeien over bewoonde gebieden in Australië.
  https://secure.avaaz.org/en/petition/Say_NO_to_Aerial_Spraying_of_GMO_Vaccine_in_Australia/

  Begin 2013 gaf de FDA de firma PSC toelating voor een gmo griepvaccin, ‘Flublok’.
  http://worldtruth.tv/fda-approves-first-gmo-flu-vaccine-expected-on-market-in-2014/

  Daarnaast staan gmo gewassen op open proefvelden voor het doel van “bio-pharming” c.a. “edible vaccines”.
  GAVI is een consortium van de Rockefeller Foundation, WHO, Wereldbank, UNICEF, vaccin-makers, farma-industrie en andere machtige belanghebbenden. http://moderneugenicsblog.wordpress.com/2010/10/05/death-by-vaccination-the-gates-foundation-and-the-new-eugenics/

  N.B. agenten van Novartis en Brookings Instituut in het bestuur van Unilever. Ook gigant Nestlé staat bekend om de anti-democratische regeerstijl. bv. de slag om ons drinkwater.

  Namen die langskomen en groot zijn in biologische wapens cq. ‘stealth-virussen’ in vaccins en gmo-gewassen stoppen:
  ‘Unilever patroon’ Novartis, PAXVAX, PSC, Pfizer, Glaxo Smith Kline, Gilead Sciences, Baxter International, Epicyte (Tamiflu/Gilead), Dyncorp (belang Gates)

  Baxter International is poised to make *billions* to vaccinate people against their pandemic.
  http://www.globalresearch.ca/flu-kills-the-torture-memos/13351
  …. the firm’s portfolio of eight Pandemic and Bio Defense companies — BioCryst Pharmaceuticals and Novavax

  Viroloog Ron Fouchier van Erasmus Medical Center werkt aan het griep-virus geschikt te maken voor biologische oorlogsvoering:
  Read more: http://naturalsociety.com/scientists-weaponize-deadly-bird-flu-consider-releasing-results/#ixzz2yqwRRDkr

  HIV/AIDS is ontwikkeld als bio-wapen voor bevolkingsreductie.
  Nu gaat de globale elite nog een stap verder en ontwikkelt vaccinaties, gmo’s en biowapens die het immuunsysteem van mensen platleggen.
  http://www.occupycorporatism.com/preventing-the-bio-weapon-hiv-new-test-uses-cancerous-nanoparticles/#sthash.nrcqwgF5.dpuf

  Onderzoek naar het Ebola virus; de mogelijkheden als biowapen en bepaalde constructie van vaccins door 2 geneesmiddelenfabrikanten: Massachusetts-based Sarepta Therapeutics and Tekmira Pharmaceuticals of Canada .

  De overheid rekent erop dat u hierop zegt ‘ongelooflijk’. Enorme leugens, continue herhaald gaan er vaak in als zoete koek. De overheidsretoriek rept alleen over gevaren, noodzaak, urgentie, de enige oplossing, voor het goede doel. Geen woord over de ware bedoelingen, de schade, kosten en alle overige nadelen.
  Die worden stelselmatig complottheorie genoemd.
  (de kritiek is natuurlijk geen theorie, die wordt met feiten en waarnemingen, door mensen – m.n. ook slachtoffers – over de hele wereld bewezen).

  http://www.ninefornews.nl/griepremmer-tamiflu-werkt-niet-big-pharma-houdt-gegevens-geheim/

  Like

 3. Weet wat erg is tot zo’n 10 jr geleden gaf ik het weinige wat ik had ook nog aan “goede doelen “zoals unicef, omdat ik vindt dat je het morele plicht hebt om een ander te helpen. Toen wist ik nog niet over de gevaren van vaccinaties. Nu baal ik dat ik door mijn bijdrage mensen heb beschadigd wat nooit mijn bedoeling is geweest.

  Like

  • Ja @RC ik denk dat velen van “ons” met dezelfde gevoelens rondlopen. Echter beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Jij hebt de grote sprong gemaakt en nu is het wachten dat de groep groot genoeg wordt.

   Like

   • wat ik nu bij collectes an de deur afh van de zaak hun repliek geven van werkzame alternatieven bv hempoil bij kanker. En dat ze moeten waar sschuwen voor vaccinatieschade bij astmafonds. Ik hoop dat velen sit ook doen in de hoop dat er zaadjes gepland worden dat mensen eens een keer gaan nadenken. Als iemand iets beweerde wat op dat moment tegen je overtuigeng was vroeg ik altijd naar de onderbouwing en dat ging nakijken. Helaas doordat vele ivm negatieve reacties ben ik nooit gewarschuuwd bv voor vaccinaties. Ben door de alternatieve media op dat gebied weer onderwezen. Was als tropenganger dat malariapillen waarschijnlijk een grote wasse neus was. Tijdens mijn opleiding viel op dat degenen die toch maar niet geslikt hadden geen malaria mee terug namen en diegenen die dat wel gedaan hadden velen van hen toch nog malaria hadden gekregen.

    Like

    • Ik heb ze ook nooit genomen en nooit malaria gehad. Ben ook altijd al sceptisch tov vaccinaties geweest maar heb alleen de HPV bij mijn dochter kunnen tegenhouden. It takes 2 to tango.

     Like

 4. Pingback: UNICEF, de “Serial Killer” in dienst van de V.N. | donquijotte·

 5. Pingback: Iedere dag blijkt weer dat claims van Regering Rutte niet kloppen. En dat media halve waarheden en hele leugens verspreiden. | Silvia's Boinnk!!!·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.