Waarom JFK nog steeds belangrijk is.

Het officiële onderzoek naar de moord op John F. Kennedy laat ons zitten met vele onbeantwoorde vragen en om mogelijke verdenkingen op een complot te voorkomen is dit onderzoek zo snel mogelijk afgerond. Opvallender nog is de houding van de gevestigde media geweest in de afgelopen 50 jaar. Een ieder die het aandurfde de onbeantwoorde vragen naar voren te brengen werd niet gehoord, gemarginaliseerd of voor gek verklaard.

jfk-6

Elke dag worden er wereldwijd mensen aangeklaagd in rechtbanken voor criminele complotten. In deze gevallen worden de complotten omschreven als een strafbaar feit en/of een criminele gedraging begaan door meerdere personen. Hierdoor staat de gevestigde media elke dag dan ook vol met verslagen van criminele complotten van diverse aard zoals oplichting, politieke corruptie, handel met voorkennis,  moord complotten en seks schandalen. Onze hoernalist Chris Klomp is één van de producenten van deze porno-verslaggeving.

Moord complotten zijn hierbij favoriet. Vooral die moordcomplotten waarbij er bijvoorbeeld door een echtgenote een huurmoordenaar wordt ingeschakeld om een lastige partner uit de weg te ruimen voor welk persoonlijk gewin dan ook. De feiten en details van dat soort complotten trekken veel aandacht van hoernalisten en mensen als Peter Brrr de Vries. Programma’s als DWDD en vroeger het programma van Peter Brrr de Vries weten van geen ophouden en zullen niet schromen de gruwelijkste details te brengen of de zaak vanuit een andere visie te benaderen  alleen maar voor de kijkcijfers of andere opbrengsten (OM). Denk hierbij eens terug aan de Marianne Vaatstra zaak waar leugen op leugen werd gestapeld door met name hoernalist en volksverlakker Peter Brrr de Vries.

John-Kennedy-Enslave

Momenteel, zeg de laatste 50 jaar, heeft het woord ‘comlot” een dubbele betekenis gekregen. Enerzijds heeft zich op koortsachtige wijze een fenomeen voorgedaan waarbij “echte” delicten zich obsessief verspreidden binnen de gevestigde media waarbij nieuwsshow’s soms veranderden in banale politie serie’s waarbij de aandacht werd gevestigd op mysterie’s, cover-ups en complotten. Denk bijvoorbeeld aan de zaak Maddy MacCann. Zelfs de moord op J.R Ewing werd uitgebreid in de media besproken. Sommige zaken werden jarenlang onder onze aandacht gebracht.

Anderzijds, geconfronteerd met HET misdrijf van de 20e eeuw, de moord op John F. Kennedy, hebben diezelfde mediahoeren onophoudelijk, gewetenloos en zeer effectief het begrip “complot” veranderd in “complot-theorie”. Puur en alleen ter af- en misleiding.

In plaats van deze moordaanslag te behandelen als een echte criminele zaak, behandelde de gevestigde media deze zaak als een soort van sage. Liever dan zelf te onderzoeken beperkte de MSM zich tot het overtypen van de officiële persberichten. Ooggetuigen werden niet gehoord. Notabelen die in verband met deze moord werden genoemd werden nooit onderzocht. Zelfs keiharde feiten werden jarenlang genegeerd. Ze ontkenden gewoonweg de complot feiten en maakten terloops de complot theorieën belachelijk.

De media berichtten altijd over theorieën in het meervoud. Haalden daar Bigfoot en Aliens bij om de oorspronkelijke versie van het verhaal zoals door de waarschijnlijke daders opgesteld te ondersteunen. Alternatieve theorieën van experts, onderzoekers en betrouwbare getuigen werden systematisch genegeerd dan wel belachelijk gemaakt evenals het vele nieuwe bewijs en nieuwe dokumenten  welke in de afgelopen 50 jaar zijn opgespoord.

Nee, de gevestigde media gaven er de voorkeur aan gelouterde zogenaamde Amerika-deskundigen hun flut mening te laten verkondigen of er af en toe een gesjeesde historicus tegen aan te knallen. Alles werd in het werk gesteld de moeilijkste vragen te vermijden. Altijd werd er weer de nadruk gelegd op de schok die deze moord teweeg bracht, op het charisma van JFK en zijn aimabele, ueber elegante vrouw Jacky. Gevolgd door de vraag wat als JFK nog geleefd had en de betekenis van zijn leven en dood. Het leidt alles zo lekker af.

Hoe ironisch ook, de gevestigde media blijven steeds maar hameren op de vraag “wat als” terwijl ze de complot theorieën blijven afdoen als klinkklare onzin terwijl de complot-denkers plichtsgetrouw en soms zelfs heroïsch  informatie en complot-feiten blijven verzamelen en delen.

Kijk gewoon eens televisie en je ziet alleen die zogenaamde Amerika-deskundige of een ander nietszeggend en nietswetend persoon. De echte deskundigen die soms jarenlang onderzoek hebben verricht in de JFK zaak, zoals Wim Dankbaar, James DiEugenio e.a.  komen bewust zelden in beeld. De zogenaamde deskundigen doen veelal ook aan het debunken en belachelijk maken van de complot-theorieën.

Ondanks de vele woorden van deze nep-deskundigen zeggen ze eigenlijk nooit iets. De “House Select Committee on Assassination’s” verklaring dat JFK waarschijnlijk vermoord is door een complot als ook andere publicatie’s die voor een complot spreken worden nooit genoemd of vermeld. Over Jim Garrison’s publicatie betreffende het doorprikken van de Warren commissie hoor je ook nimmer.

Net alsof er nooit iets is gebeurd.

Wat zou er zijn gebeurd als het bloed, haar en hersenweefsel van JFK op de roze jurk van Jacky evenveel aandacht had gekregen als de spermavlek van Billyboy Clinton op de hemelsblauwe jurk van blowing Monica Lewinsky. Misschien dat er dan een verklaring zou zijn gevonden voor alle vlekken op het jurkje van Jacky. Die ene kogel van Oswald kan die immense vlekken niet veroorzaakt hebben.  

Maar nee. De gevestigde media hielden zich liever bezig met de laatste mode, voetbal en de scheidingen van de sterren. Als er al iets geschreven werd dan was het immer een fanatieke bevestiging van de officiële versie door gerenommeerde verslaggevers. Kritiek op het Warren Rapport werd vergeleken met de holle maan theorie van Charlie Sheen. 

Die schijnhouding van de media in de afgelopen jaren is een gevolg van de schijnheiligheid van de media zelf. Die houding heeft als een kankergezwel om zich heen geslagen. Hun functie om de democratie te bewaken hebben ze al lang los gelaten. De gevestigde media hebben waarheidsvinding al lang niet meer in hun agenda staan. Ze zijn verworden tot een uithangbord van de macht. Een fascistische macht die met de moord van Kennedy bevestigd werd.

Laten we hopen dat nu met de 50e verjaardag van deze legendarische gebeurtenis meer mensen wakker worden en eindelijk de realiteit onder ogen gaan zien. Er is een onzichtbare macht die betrokken is bij diverse complotten. Ook moord-complotten. Er is een media die deze macht dient.

Dit zijn complotten en geen complot-theorieën.

18 Reacties op “Waarom JFK nog steeds belangrijk is.

 1. Wat wij wél hebben geleerd van “complot-theorieën” is, dat er “complotten” bestaan, dank aan de “complot-theoristen” daarvoor, anders waren het voor altijd “theorieën” gebleven, het “complot” was er immers al.

  Like

  • Wat mij tot de volgende “theorie” brengt.

   De terugkeer van Ad Melkert in de Nederlandse politiek zal toch niets te maken hebben met een (dreigende) aanstaande verkiezingsoverwinning van ene Geert W.?

   Like

   • Ik hoop het niet. Geert Wilders is niets anders dan gecontroleerde oppositie van de VVD. Zionist Geert Wilders moeten ze eindelijk naar Israhel sturen. Zijn beloofde land.Een Israëlisch paspoort heeft hij al. Is gewoon een Mossad agent. Het is beangstigend als je ziet hoeveel Nederlandse leeghoofden achter deze zionist, Geert Wilders aanlopen.

    Like

   • Het beste voor Geert W. zou zijn de aanstaande verkiezingen niet te winnen, zelfs niet “dreigen” te winnen. Opiniepeilingen zeggen “The powers that be” misschien niet zoveel (naar de buitenwacht toe) maar zij zijn er als de dood voor, getuige de zittende “krachten”.

    Ik ben geen Wilders noch een Fortuyn aanhanger, ik kijk alleen vooruit en zie een verkiezingsdebat tussen Geert W. en Ad M. evenals er een verkiezingsdebat tussen Pim F. en Ad M. heeft plaats gehad.

    Like

 2. Ik weet trouwens niet of het verstandig is om daar dezelfde persoon voor te gebruiken. Dit is puur “theorie” en of er een “complot” is zal de toekomst moeten uitwijzen.

  Like

   • Er speelt nog een andere rol mee in dit, partijbelang. En ja, Wilders is een zionist (getuige de aanwezigheid van Gidi Markuszower (lid Nederlandse Likoed en Mossad agent?)).

    Like

   • Partijbelangen zijn ondergeschikt zolang het maar partijen zijn die van boven aangestuurd kunnen worden. Dat was het probleem met de LPF en daarom heeft men later om dat gat op te vullen gecontroleerd Geert Wilders zich laten afscheiden van de VVD om een nieuwe LPF te voorkomen.

    Like

   • Ik ga mee met je theorie. Dan houdt dat automatisch in dat er bewust naar een fascistische staat wordt toegewerkt. WOII eigenlijk niet gevoerd had hoeven worden (buiten dan het feit dat de ‘joden’ een eigen staat zouden krijgen (Balfour declaratie 1917)).

    Like

    • Zo kun je het heel kort samenvatten idd. De doelstellingen gaan nu veel verder dan alleen een Joodse staat. Nieuwe wereldmunt, -religie, -regering vanuit een groot Israhel is nu het doel. Grootste obstakel op dit moment is Iran. De nucleaire onderhandelingen zijn dus een wassen neus. Hoe dan ook komt daar oorlog als ze? hun zin krijgen. Denk aan de uitspraak van Pike over de 3e wereldoorlog in het Midden-Oosten.

     Like

 3. Jackie did it.

  1. The position of the cameraman is too perfect to film it all… yet it also leaves the evidence out (too perfect).
  2. JFK was given a poision at the moment they drive by the large sign, after which he cant breath properly.
  3. Jackie forces him to lean on her, which he does, as he is not feeling well. She does not stop the car nor does she warn the boys in the front loudly.
  4. Then the shot, which might as well come from under his left ear (from Jackie with a handgun) with the exit wound above his right eye/ear (exit wounds are larger than entry wounds).
  5. Jackie jumps for the bullet casing or whatever on the back of the car (why else would you drop your husband and gather garbage behind you!) It is weird. Either a lady is scared to death and panicks. Or a lady holds her man and stays still. You dont go gather pieces of brain ov so, that is toooooo ridiculous for anyone to believe.
  6. A professional killer would not wait for Jackie to hold her man close and THEN shoot (unless you are called Jackie).
  7. Jackie is the kind of person,no matter what she does, media is able to spin a ladylike story around it.

  Like

 4. Frank Sinatra was goed bevriend met JFK…Frank Sinatra speelde in 1962 de Hoofdrol in de Blockbuster Film:The Manchurian Candidate(1962)…er werd gewoon in deze Film de mensheid erop voorbereid via mind control/predictive programming dat Vrijmetselaar/Puppet/Zionist/Satanist/TOTAAL geen Held of Goede Man(want anders word je natuuuurlijk nooit President van Amerika….deeeuuuh) JFK “vermoord”zou gaan worden…zie de hele film op You Tube:The Manchurian Candidate ………JFK “murder”was/is een HOAX!

  Like

 5. Mijn geplaatste YT’s zijn van Youtube verdwenen; er verdwijnen sowieso de nodige Yt’s.
  Maar Stevie ik geloof inmiddels ook dat JFK een hoax is.
  Ook zeker gezien de aangekondigde Apollo missies in zijn speech; maanmissies die nooit gebeurd zijn, geeft te denken toch?
  Daarnaast vind ik de visuele overeenkomsten tussen JFK en Jimmy Carter te opvallend.
  Ik ga nog even onderzoek doen naar jouw vernoemde link.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.