Vordering Roestigespijker inzake Joris Demmink toegewezen.

In de zaak Joris Demmink vs Algemeen Dagblad waarin de stichting de Roestige spijker zich heeft gevoegd heeft de rechtbank het getuigenverhoor zoals gevraagd door de stichting toegewezen.

UITSPRAAK

Joris Demmink komt steeds meer in het nauw bij het verbergen van zijn vermoedelijke pedoseksuele verleden waarbij hij meerder jonge knaapjes heeft verkracht.

Gevaarlijke viezerik.

Gevaarlijke viezerik.

De zaak staat hiermee op doorbreken. Verschillende ministers van justitie hebben Joris Demmink altijd in bescherming genomen. Namen als Hirsch Ballin, Donner en Opstelten staan hevig onder kritiek. Ook vanuit Turkije worden steeds meer feiten openbaar.

Documentaire Dutch Injustice

Henk Rijkers van Katholiek Nieuwsblad over Joris Demmink op Radio1

Joris Demmink vanaf 3 min. 50 in Eén vandaag uitzending.

Advertenties

5 Reacties op “Vordering Roestigespijker inzake Joris Demmink toegewezen.

   • Daar heb ik toevallig vandaag ook over nagedacht. Als je ziet hoeveel moeite er is gedaan om doofpotten dicht te laten, zou me het niks verbazen dat er weer iemand iets wordt aangedaan. Mocht het zo zijn dat het Vaatstra dossier echt van hogerhand komt, de moord, en ze schuwen geen DNA vervalsing, dan zullen niet schuwen om mensen uit de weg te ruimen die een luis in de pels zijn van de grote leugen.

    Like

   • Demmink was prominent aanwezig in de Vaatstra zaak (1999)en de Vuurwerk/landmijnenzaak (2000). Ik denk dat Dankbaar & co en de nog onbekende makers van de binnenkort verschijnende videodocu De Vuurwerkramp zeer op hun tellen moeten passen. Ik denk dan bedreigingen, brandstichting of aanslagen van de kant van justitie.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s