Aangifte tegen DWDD en andere media

Advertenties

37 Reacties op “Aangifte tegen DWDD en andere media

 1. Wedzinga verkoopt nu ook openlijk apekool in de zaak Demmink in zijn tweets (hij weerspreekt een Crimesite artikel waarin Opstelten bekritiseerd wordt dat hij de Kanmer verkeerd inlicht http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/4747-opstelten-licht-kamer-verkeerd-voor-inzake-demmink.html; ( zal hoofdredacteur Wim van de Pol blij mee zijn & Wedzinga exit bij Crimesite denk ik);
  Wedzinga gaat ook weer vol in tegen Dankbaar en toont zijn ware aard; hij en Klomp zijn zeer close geworden
  Dit belooft nog veel de komende weken en maanden in de zaken rond Wim Dankbaar.
  En: gaan het AD en RTV Noord afscheid nemen van Klomp als freelancer omdat hij pertinent onjuiste verhalen schrijft over Wim Dankbaar?

  Like

  • Wedzinga is verworden tot een opportunist die elke situatie aangrijpt om weer serieus genomen te worden na al zijn criminele activiteiten. Hiervoor moet hij zo af en toe tegenovergestelde positie’s innemen. Succes zal hij niet meer hebben gelukkig.
   Ik heb het AD en RTVNoord ook aangeschreven met klachten omtrent de berichtgeving van Chris Klomp. Is nu even afwachten maar verwacht er niets van. De media zitten middels de subsidiepot ook tot aan hun nek in deze doofpot. Ook het NvhNoorden. Wie zitten er achter die schimmige stichtingen die die kranten hebben overgenomen. De naam doet vermoeden dat dat het koningshuis is.

   Like

  • wat moet jij bij een glasbak? hopelijk geen glas weggooien.
   We gaan toch niet gratis sjouwen/werken voor de winsten van recyclingmaffia?
   gewoon wegpleuren dat glas.

   Like

 2. De journaliste van de Leeuwarder Courant die Wolfgang Hebben witwaste in de zaak Marianne Vaatstra werkt nu bij de politie Fryslan heb ik laatst gelezen. Ze heeft dus prima werk gedaan als journaliste voor politie & justitie net als wat Klomp en PR de Vries nu doen..

  Like

 3. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Ik had het a la minute gevonden. Ik begrijp dat Hans Mauritz met de zuster of de (ex) vrouw van Ludger Dill heeft gesproken en ook weet dat Dill met 400000 mark in biljetten de Poelpleats wilde kopen voor een kinderparadijsattractie voor Noord-Nederland; ik weet niet of Hans ook Hebben heeft benaderd.
  Maar het lijkt wel duidelijk dat de moord op Marianne wel degelijk een vrijmetselaarsmoord was. En meer in bijzonder onderdeel van een aanval op het Koninklijk Huis (kon. dag 1999).
  Lees: http://hoogmoed.blogspot.nl/2013/04/de-troonswisseling.html
  Ik vind dit zelf gewoon reeel ook gezien de enorme doofpot die rond deze moord is gecreeerd.

  Like

 4. Hans Mauritz onderschrijft dat de moord op Marianne een satanisch (= vrijmetselaars) karakter heeft. Kat is er dan als de kippen bij de supergetuige hypothese die desinformtie is, weer op te voeren, maar deze hypothese die veel realistischer is en ook gelinkt is aan het KH wordt door hem en anderen of KLOL steeds verzwegen of niet onderkend.

  Like

 5. Marianne was die avond voor het eerst in “Paradiso” terwijl de Ringo bar haar stamkroeg was. Haar “vriendje” Spencer lokte haar daar heen zonder dat hij van plan was te betalen voor een taxi.. Heb jij al eens gekeken naar de voorgeschiedenis van de militaire familie “Sletering” die aaneenschakeling van moord, onderdrukking, diefstal en andere criminele activiteiten in Nederlands- Indie, Nederland en Suriname omvat. En ondanks dat heeft Dick Sletering er voor gezorgd dat zijn oom en vader een onderscheiding hebben gekregen. Deze familie is ahw het verlengstuk van de vrijmetselarij binnen de overheid..

  Like

  • De vader van Dick Sletering, Joop, en zijn oom Gerard Sletering maakten sinds 1944 onderdeel uit van de Speciale Brigade van de Binnenlandse Strijdkrachten onder het commando van kreunprins en would-be stadhouder (brief!) Bernhard. Dit ongeregelde zooitje hield zich voornamelijk bezig met overvallen en liquidaties van verzetscommunisten (bv. Velser affaire):
   http://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/10/25/de-grijze-brigade-strontvliegen-van-oranje/

   Like

   • Oom Gerard maakte onderdeel uit van een groep die een – willekeurige – vrachtauto wilde overvallen maar de auto bleek van de Duitse SS commandant Rauter te zijn. Gerard Sletering werd op de Waalsdorpervlakte gefusilleerd en daarna als “verzetsman” in de annalen opgetekend..

    Like

   • De broers Sletering (w.o. de vader van Dick Sletering) behoorden dus tot de ‘Gestapo van prinz Bernhard’..:

    De procureur-generaal in Den Bosch, baron Speyart van Woerden, vermeldde later dat hij wat de BS betrof had horen spreken van ‘de Gestapo van de Prins’. Iedereen werd vastgezet die werd aangegeven, onder het motto: ‘wij kunnen beter honderd mensen onverdiend vastzetten dan er één die het wel verdient heeft te laten lopen’.
    Op zich zou met een dergelijke houding geen groot kwaad zijn geschied, wanneer onmiddellijk na de arrestatie voldoende controle zou zijn uitgeoefend door mensen te verhoren en eventueel direct weer vrij te laten. Maar wie eenmaal in de kampen zat, bleef daar ook. Al was hij of zij absoluut onschuldig. Men schatte dat er tot en met juni 1945 een kleine 5000 personen ten onrechte door de BS zijn opgepakt. Een getuigenis van een rancuneuze buurman of een doortrapte concurrent was voldoende om iemand enige tijd in een kamp te doen belanden. Zo werden er op 30 juni 1945 in Vught negentien mannen vrijgelaten die al vanaf november 1944 volstrekt onschuldig gevangen hadden gezeten. Veel mensen in de kampen werden door de BS behandeld op een manier die rechtstreeks van de Nazi’s was afgekeken.

    (In 1950 schreef mr. A.M. baron van Tuyll van Serooskerken in een nota: ‘Het onderzoek heeft uitgemaakt, dat nagenoeg alom bewakers zich niet hebben ontzien weerloze mensen te kwellen en te mishandelen, waarbij door de Duitsers gedurende de bezetting toegepaste methoden zijn overgenomen’.)

    En wat te denken van de vier zwangere vrouwen die volstrekt onschuldig waren opgesloten in de Scheveningse strafgevangenis. Bij een van de vrouwen heeft een BS’er na haar arrestatie ‘voor de grap’ nog een gummiknuppel in haar vagina gestopt om zogenaamd ‘het kleine Mussertje er uit te halen’. De zaak van deze vier onschuldige vrouwen is zelfs in december 1945 aan de orde geweest in de Tweede Kamer.

    http://gerard45.bloggertje.nl/note/21318/koningin-wilhelmina-dreef-prins-bernhards-benoeming.html

    Like

   • Deze Nederlandse Binnenlandse Strijdkrachten hadden NIKS met het verzet te maken (het waren de jaknikkers en knokploeg van de prinz). Dick Sletering heeft er wel persoonlijk voor gezorgd dat twee familieleden die onderdeel uitmaakten van deze prinzelijke strontvliegenbrigade in 2007 een verzetonderscheiding kregen.. dit riekt naar een wederdienst voor zijn diensten in de zaak Marianne Vaatstra..of wist Dick het een en ander van Demmink via zijn Surinaamse connectie die bevriend was geweest met zijn vader en hoofdredacteur van het Surinaamse Persbureau was geworden.. zeg het maar;

    Like

   • Zou u onderstaande gedachte eens willen onderzoeken ?
    Spencer Sletering – Dick Sletering (vader) – Demmink – December moorden.
    A. Een zoon ziet (laat) iets gebeuren en weet dat hij verantwoordelijk is voor de situatie.
    B. Stelt zijn vader in kennis, wordt opgehaald door moeder en vader blijft hangen in locatie. Zoon drinkt limonade.
    C. Vader weet iets van Demmink (en heeft nog “iets” te goed).
    D. De man, die de macht heeft regelt alles.
    Onderstaand enkele links die via de opa van Spencer een lijn trekt naar Suriname en Demmink. Via AB Judell (SNP – Bevrijdingsraad van Suriname) en de bezoeken van Dick Sletering aan Suriname zijn er misschien documenten die belastend kunnen zijn voor bepaalde personen.
    U hebt de mogelijkheid (en hopelijk) ook de tijd, om bovenstaande te gebruiken in het zoeken van de dader(s).
    (Dick Verschoor)

    http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/11/30/jasper-de-dupe-van-spencer/#comment-6277
    http://www.binnenbuitenpost.nl/bibu/artikelenverzameling/reisverhalen/familiesletering.html

    Like

   • Een Surinaamse politicus die in het dagelijks leven huisarts was vertelde dat Hans Valk hem in vertrouwen had verteld dat een van Bouterse’s medecoupplegers Rambocus aan de hogeschool van Tilburg werd getraind ter voorbereiding van de coup van december 1982. Dit is bewijs dat Nederland actief een couppoging in het in 1980 onafhankelijk geworden Suriname heeft helpen organiseren..:

    Dutch colonel Hans Valk helped overthrow the legitimate Surinamese government in 1980, declared Ruben Lie Paw Sam, chairman of the defunct People’s Party in the Surinamese court on Monday.

    Hans Valk was head of the Dutch military operation in Surinam during the 1980 coup by army leader Desi Bouterse. Chairman Lie Paw Sam stated that colonel Valk had told him a soldier named Surinder Rambocus was being trained in the southern Dutch city of Tilburg to perform a coup d’état. “So forget the elections” he said according to the chairman.

    Chairman Lie Paw Sam, who is also a doctor, was trusted by colonel Valk who was one of his patients.
    http://www.rnw.nl/english/article/dutch-were-involved-surinam-coup

    Wat Dick Sletering betreft gaat het er om dat hij inside informatie heeft gehad over de Ned. betrokkenheid bij de coup van Bouterse en die info meteen vanaf dag 1 in de zaak Vaatstra onder de neus van Demmink die DG bij het ministerie van justitie was geworden (portefeuille Vreemdelingszaken w.o. het COA) heeft gedrukt. Daarom kon Spencer blijven liegen zonder dat dat enige consequenties zou hebben want Dick kon Demmink chanteren. Als dit waar is..

    Like

   • Valk zou dus betrokken zijn bij de coup van Bouterse (febr. 1980; de Surinamse onafhankelijkheid was in 1975 en niet 1980); maar Valk is dus ook zeker betrokken bij de tegencoup van S. Rambocus (11 maart 1982) zoals hij tegen zijn huisarts toegaf. Verdeel en heers dus van de oud kolonisator Nederland naar analogie van de Romeinen..

    Like

   • Maar na de decembermoorden (1982) en de oprichting van de Surinaamse Bevrijdingsraad in Nederland volgt er WEER inmenging door nederland om de coup die Ned. mede mogelijk maakte in 1980 weer ongedaan te maken.. Volgt u het nog..:

    In het diepste geheim besluiten de Surinaamse Bevrijdingsraad en de Nederlandse Regering, met medeweten van de Amerikanen, een operatie in te zetten die een eind moet maken aan het schrikbewind in Paramaribo. De Centrale Inlichtingen Dienst C.I.D. vormt daartoe een ploeg die het Bouterse-regime in de tang moet nemen. De guerrilla-experts Quinn en Sanders krijgen de leiding over een team dat met een buitengewoon goed doordacht ‘plan de compagne’ naar Suriname afreist. Een plan dat vooral afhangt van een wel heel speciaal ‘cadeautje’ voor Prins Desi, toegesneden op zijn voorkeur: blond, vrouwelijk en gewillig.

    http://www.inejacet.nl/JacobVis/prinsdesi.htm

    Like

   • Mind you: Demmink was Suriname coordinator dwz hij was degene die meebesliste over deze inmenging van Nederland in Surinaamse aangelegenheden.

    Like

  • Trouwens Chris Klomp noemde in zijn berichtje van de rechtzaak rond Wim Dankbaar in Groningen niet de namen van de eisers. Dit doet hij ook opzettelijk (in opdracht – net als dat AD artikel over de zgn. diefstal van Maaike dagboek door zgn. complotgek Dankbaar) omdat mensen anders op Hassan en Sletering gaan googlen..

   Like

  • Ik heb steeds meer aanwijzingen gekregen dat de familie Sletering (vader Dick en zoon Spencer) de sine qua non quod zijn in de zaak Marianne Vaatstra. Zonder Spencer geen verkrachting van en brute moord op Marianne en zonder Dick geen doofpot in de zaak Marianne Vaatstra.
   Dick Sletering heeft er voor gezorgd dat “de strontvliegen van oranje (KH)” Gerard en Joop Sletering achteraf het Mobilisatie Oorlogskruis kregen in november 2007 hoewel zij aantoonbaar niet in het verzet hebben gezeten (als je de Binnenlandse Strijdkrachten verzet zou noemen wat niet zo is). Is hier sprake van een wederdienst om de doofpot in de zaak Marianne Vaatstra tot de laatste snik in stand te houden?
   Is Dick als straaljagerpiloot op basis Leeuwarden gebruikt om via zijn zoon de vrijmetselarij aan een slachtoffer te helpen tegen het KH en vervolgens de zaak volledig in de doofpot te dopen belanden..
   Zeg het maar.

   Like

 6. Ik kwam vandaag nog een interessante ontdekking op het spoor:
  De latere beroemde PBS (publieke omroep) journalist William (Bill) Moyers was voorlichter in het gevolg van L.B. Johnson die er met een leugen voor zorgde dat een overkappinkje op de auto van JF Kennedy werd weggehaald zodat schutters vrij zicht kregen. Mede door Moyers heeft PBS geen werk gemaakt om de JFK doofpot geopend te krijgen..
  Peter R. de Vries was de persagent van Klaas Bruinsma en ook maffiamaatje van John de Mol en De Vries werd misdaadjournalist om de doofpotten van de onderwereld & de overheid gesloten te houden via SBS6 (De Mol & producer van het programma van de Vries); de vriendin van De Vries was producer bij DWDD en nu van Pauw & Witteman..!!
  Zo werkt het dus.

  Like

 7. Al in 2007 voordat het programma Andere Tijden inging op de betrokkenheid van Nederland bij de coup in Suriname schreef Stan de Jong op zijn blog over een ontvangen mail van een oud-ambtenaar van justitie die ging over de seksuele fratsen die Demmink uithaalde. Het viel die ambtenaar op dat in de omgeving van Demmink binnen de kortste keren jonge mannen verschenen die werkte voor hem als ‘persoonlijke secretaris’ of in een andere functie. Dit relaas werd bevestigd door een andere justitie-bron. Dit is natuurlijk niet strafbaar, aangezien deze mannen meerderjarig waren, maar dit levert uiteraard wel een flinke schijn van vriendjespolitiek en voortrekkerij op. Het verhaal van de oud-ambtenaar wordt interessanter door de link van Demmink met Suriname. Demmink moest vertrekken in 1982 bij het ministerie van Defensie omdat hij als ‘wegbereider’ aan de basis stond van de coup van Desi Bouterse. Verder zou volgens de oud-ambtenaar Demmink een seksuele relatie hebben gehad met een jonge Surinaamse militair uit de gelederen van Bouterse.
  http://daddycortez99.blogspot.nl/2012/10/joris-demmink-en-suriname.html

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.