Open brief aan de Vara, DWDD, Peter R. en Matthijs van Nieuwkerk

Op naar de volgende hoernalist.
Wat een waardeloze uitzending zonder wederhoor. Trial by media!

Recht is krom

Dit was wellicht de meest smerige vorm van smaad en laster, ooit vertoond op de Nederlandse TV. Peter R. de Vries mocht helemaal leeglopen over Wim Dankbaar, zonder dat de DWDD-redactie Wim Dankbaar heeft gebeld of heeft uitgenodigd voor wederhoor. De leugens die Peter R. de Vries in deze uitzending mocht debiteren zonder dat ik daar tegenover mocht zitten, daar lusten de honden geen brood van. Ik heb nog nooit zoveel steunbetuigingen gehad van mensen die zagen dat Peter R. de Vries hier volledig door het lint en over de schreef ging. Zijn samenvatting van wat ik stel, was overigens wel

View original post 759 woorden meer

Advertenties

8 Reacties op “Open brief aan de Vara, DWDD, Peter R. en Matthijs van Nieuwkerk

 1. De MSM is een grote afgang. Ben blij dat ik mijn TV bij het grofvuil heb gezet. Kafka toestanden! Walgelijk. Maar laat ze lekker roddelen, ze komen hunzelf nog wel een keer tegen.

  Like

 2. Je ziet een trend. Overdag komen de trollen uit alle hoeken en gaten. En nu heb je weer zo’n DDOS aanval op KLOL en OlympicZion.
  De trollen moet ook eten en een beetje relaxen natuurlijk..

  Like

  • Zoals geenstijl al schrijft: “Een complottheorie is helemaal niet leuk meer als hij de Styx oversteekt en in het land van de levenden aanspoelt. Want dan blijkt zo’n aluhoedjes-grap ineens klauwen met taxpoet te kosten.”

   Misschien dat de schade uiteindelijk verhaalt kan worden op Baybasin en de Micha claim 😉 Het zijn toch echt steeds dat soort complotters die ondanks gebrek aan betrouwbaar bewijs maar blijven doorgaan, kan de regering weinig aan doen 🙂

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s