Chris Klomp, rechtbankverslaggever en hoernalist. Breaking update!!

klomp2Hij werkt dus voor justitie.

Eindelijk was het dan zover. De dag van het proces tegen Wim Dankbaar was aangebroken. Weken had ik me er op verheugd. Zou er dan middels een omweg eindelijk een opening gevonden worden in het schijnproces tegen en de dus onrechtmatige veroordeling van Jasper Steringa? Vandaag dus extra vroeg uit de veren, een stevig en achteraf noodzakelijk, goed ontbijt en vervolgens mezelf een weg banend door files van midden Nederland onderweg naar  het altijd bruisende Groningen.

Na aanvang van de zitting werd me al snel duidelijk waar het op uit zou draaien. Wraking, wraking en nog een wraking. Het gaf me de tijd de bezoekers eens aandachtig te bestuderen. Een aantal bekende gezichten en ook een voor mij op dat moment nog onbekende verslaggever, naar later bleek Chris Klomp. Aandachtig luisterend en bij wijlen heftig twitterend maakte hij mij nieuwsgierig naar het resultaat. Ik besloot dan ook zijn naam te achterhalen en ’s avonds in alle rust zijn kunstwerk eens te bestuderen. Ik wilde wel eens weten hoe je met iets stompzinnigs als een rechtszaak waar alleen maar 3 keer gewraakt en doorverwezen werd naar de meervoudige kamer een verhaal kunt produceren wat de moeite waard was en waar dus een boterham mee werd verdiend.

Na een lange en vermoeiende dag en een even vermoeiende terugreis sleepte ik mezelf, als het ware op mijn tandvlees, achter de pc. Na 3 koppen sterke koffie, het doorlezen van mijn mail klopte ik maar eens de naam van deze rechtbankverslaggever in. Wat ik toen zag deed me bijna van mijn stoel vallen en nee dat was niet meer de vermoeidheid. Wat een vooringenomen rommel bleek die zogenaamde rechtbankjournalist te produceren. Objectiviteit bleek ver te zoeken of beter gezegd volledig afwezig, Wim Dankbaar en het aanwezige publiek werden op een niet te pruimen wijze weggezet als een stel randdebielen. Was dit nu het werk van een journalist? Kun je hier een fatsoenlijke boterham mee verdienen? Dit was puur vooringenomen laster ten aanzien van Wim Dankbaar en een deel van het aanwezige publiek. Laster, nota bene hetgeen waar Wim Dankbaar voor gedaagd was. Het was zelfs meer dan laster het leek tevens wel propaganda voor rechter en rechtbank. Nee dit kon geen onafhankelijke journalist zijn die hier op een eerlijke manier zijn brood mee verdient. Opeens werd het me duidelijk. Chris Klomp is helemaal geen onafhankelijke journalist. Deze man had de objectieve waarheid verkocht net als lijf en ziel. Chris Klomp was gewoon een hoernalist. Een hoernalist en verkrachter van de waarheid.

klomp

Na bekomen te zijn van verbazing en boosheid en nog altijd lichtelijk geïrriteerd klikte ik een aantal dagen later op zijn wordpress blog. Weer werd ik gered door de hoge leuningen van mijn antieke bureaustoel. Mijn mond viel open van verbazing, wat was hier aan de hand? Het was niet bij twitteren gebleven hij had er zelfs een blog aan gewijd. Wim Dankbaar werd omschreven als een sekteleider en zijn publiek als sekteleden. Eens te meer werd me duidelijk dat deze hoernalist een verkochte ziel was. Zijn ziel verkocht aan het Openbaar Ministerie en de leugen. Aan Lucifer zeg maar. Dus zo verdiende hij zijn brood! Wat zou zo’n ziel toch opleveren? Genoeg om de halve wereld rond te reizen zag ik op zijn fotoblog. Goeie werkgever dat Openbaar Ministerie.

Na het blog gelezen te hebben kwam ik terecht bij de commentaren en werd het hele verhaal me duidelijk. Daar stonden ze allemaal… de hoeren, de luciferaanbidders  en de trollen van Swapichou en Barracuda. Feex, jeroentje hoogeweij, Teigertje, Sander, Swapichou en Chris zelf, ze stonden er allemaal met hun pro justitie commentaren. Eens temeer werd duidelijk dat ook deze blogs werden aangestuurd door het OM ter uitvoering van perceptiemanagement ten gunste van datzelfde openbaar ministerie en ten nadele van de waarheid en het recht. Kritische commentaren werden zoals normaal op blogs als Swapichou ook hier weg gemodereerd. Het kwartje viel en mij werd duidelijk welk smerig spelletje er hier gespeeld werd door het OM via hoernalisten en andere verkochte zielen. Zo doorzichtig dat voor mij de onschuld van Jasper Steringa welhaast een feit moest zijn.

Het is vreselijk dat we inmiddels in een corrupt land leven waar één van de belangrijkste taken, ter bewaking van recht, waarheid en democratie, welke door journalisten zou moeten worden uitgevoerd, uitgevoerd wordt door HOERNALISTEN als CHRIS KLOMP.

Chris ga je lopen schamen.

Update: Vanochtend gaf hoernalist en verkochte ziel Chris Klomp bij Giel Beelen toe zich geïnformeerd te hebben hoe dit blog op zwart te krijgen. Wees gerust Chris dat gaat je niet lukken en een volgend niets verhullend artikel over jou is reeds in de maak. Nee Chris dat zijn geen praatjes voor de vaak zoals jij ze altijd verkondigt.
http://www.3fm.nl/a/ug/251913
Vanaf ca. min. 45

Advertenties

107 Reacties op “Chris Klomp, rechtbankverslaggever en hoernalist. Breaking update!!

 1. Geweldig goed geschreven stuk, ik had het niet beter kunnen verwoorden. Dit kan Chris Klomp en alle trollen in hun zak steken.
  Deze gasten bewijzen alleen maar des te meer, dat Jasper onschuldig vast zit en de echte moordenaars nog steeds vrij rondlopen.

  Like

 2. rc  zegt:
  @ Don

  bij klok hebben we ook “last “van een huis trol zie deze link
  http://www.klokkenluideronline.is/2013/11/spencer-gaat-voor-de-trein-springen/#comment-105404
  Tevens
  LOL
  (van swap geplukt)
  teigertje zegt:
  november 5, 2013 om 18:08
  Even nog MIA, dat van gisteren RC, het is hem echt wel.
  Hij is werkelijk overal aan het reageren onder allerlei namen, heb werkelijk nog nooit zo iemand bezig gezien op het internet.
  ben wel benieuwd wie ik meer zou moeten zijn?
  suggesties iemand?
  (al denk ik als medereageerders op de site goed hebben opgelet dat die nu ook LOL hebben)

  Like

  • Had het gezien RC. Ik kan op één of andere manier daar (KLOL) nog steeds niet reageren via dit blog. Zal Micha eens een mailtje sturen.
   Dat met die Teiger. Ja dat is lachen. Dat mens is zo paranoïde en zo gek als een deur. Krijg je van al dat trollen. Waardeloos volk is het.

   Like

 3. @ Don

  MIA, hmm. Heb je de verwijzingen naar ons blog bij KLOL gezien vandaag van RC.
  Hij kraamt ook veel Q gelijke taal uit, we weten niet hoelang Q al bezig is en waar allemaal. Die van Mauritz bovenaan op de pagina met verwijzing naar ..
  Je hebt vast wel gelijk. Waarschijnlijk begin ik er teveel achter te zoeken.
  Bedankt voor je speurtocht in ieder geval.

  Like

   • Hij kokketeert op zijn website met zijn samen met Giel Beelen, notabene een DJ. Wat Chris Klomp het liefst brengt is in feite infotainment wat niks te maken zou moeten hebben met journalistiek. Maar binnen de wereldorde die aan het ontstaan is brengen de kranten meer en meer een mengeling van infotainment en propaganda die mensen in slaap sust.

    Like

 4. Beetje gelijk heb je wel, die dag schreef ik:

  “vrouwentong zegt:oktober 28, 2013 om 15:27
  BREAKING Chris Klomp kan neutraliteit niet langer meer opbrengen“

  Dit schreef ik nav Chris’ opmerking over ‘Wim en handlangers’, daar deze term een negatieve of zelfs misdadige bijklank heeft. Van een rechtbank verslaggever zou je volledige neutraliteit verwachten.

  Jammer dan weer wel dat @Don er nog een schepje bovenop doet. Zo maak je geen vrienden en los je geen geschillen op.

  Voor @teigertje hoeft niemand bang te zijn. Das een hartstikke aardig mens, die geen vlieg kwaad doet. Jullie vrees is onterecht.

  Like

  • Ik heb geen geschil Vrouwentong. Dat zou alleen maar energie kosten. jeroentje kostte me al onnodig teveel energie. Was een beetje dom van me hem zoveel energie te schenken. Helemaal als je ziet dat hij er niets mee doet.

   Like

  • Je slaat de spijker op zijn kop. Chris is geen rechtbankverslaggever maar meer een demagoog die er van geniet dat mensen elkaar in de haren vliegen door zijn tendentieuze stukjes. Hij is alles behalve een rechtbankverslaggever. Als hij sportief zou zijn zou hij Wim Dankbaar recht in zijn gezicht moeten zeggen wat hij van hem vindt. Dat doet hij dus niet. Hij ontwijkt hem als de pest en zit maar te twitteren. Ik denk dat Wim gehakt van hem maakt, want Klomp weet vrijwel niks van de zaak Vaatstra. Hij zit het liefst te jijbakken met die vervelende Giel Beelen die 3 ton per jaar opstrijkt met banale radio- en tv uitzendingen.

   Like

   • Een GeenStijl na-prater dus. “gekkie” en “complottertje” Totaal niet creatief genoeg om zijn eigen woorden te verzinnen. Naprater zonder eigen mening.

    Like

 5. Al mijn comments op zijn blog -hoe onschuldig ook- zijn door Chris Klomp weg gemodereerd, sommige al na een halve minuut.

  Like

 6. Chris Klomp is nu dermate getergd door de “Dankbaar sekte” dat deze freelance OM politie- en OM medewerker de knuppel in de hoenderhok gooit met de leugen dat Maaike het dagboek terugwil (dat ze al weg heeft gegeven omdat ze Wim Dankbaar vertrouwt maar omdat Bauke en Greddy nu wel geld willen zien van Jasper moet Maaike nu het dagboek terugeisen; dus vanwege het grote geld dat Bauke nu wel wil zien als prijswinnaar..)

  Like

 7. Riooljournalist van het 1e uur. Zou me niks verbazen als hij ook voor de pedograaf zgn. journalistieke pennevruchten afwerpt bij de gang naar het toilet. Goedkoper en ranziger kun je ze niet vinden.

  Like

 8. Pingback: CHRIS KLOMP, RECHTBANKVERSLAGGEVER EN HOERNALIST *UPDATE* – Olympic Zion·

 9. Kan iemand zeggen wat die ouwe oplichter met deze tweet bedoelt??

  Wat bedoelt die oplichter van een Wedzinga met deze tweet? Dit ontgaat mij helemaal:
  Wicher Wedzinga ‏@WicherWedzinga 7m
  Een uitgelezen kans voor #PRdV om W.D. in de hoek te zetten en diens beschuldigingen, die ook de zaak #Bolhaar raken, te ontkrachten. #dwdd

  Volgens mij veel teveel gedronken..

  Like

  • niet verwacht @de haas, maar ik ben het zowaar een keer met je eens. Erg kinderachtig en niet erg chique, of zelfs laakbaar om iemand op te gaan ruien. Lekker makkelijk scoren. Op het schoolplein had je zulke figuren ook al. Dan haal ik mijn grote broer erbij..

   Nu we het trouwens toch over Peter R de Vries hebben. Bestaan er ook mensen die in complotten geloven en geen hekel hebben aan Peter R de Vries ? Of is dat verplicht ?

   Like

   • @ vrouwentong

    Pedo AIR met zijn nieuwe programm dan. Steve Brown heeft zooooo gelijk. Ik als tropenganger die zo geaccepteerd was door de locale bevolking dat ze boos werden als ik iemand vertelde dat ik oorspronkelijk uit nederland vandaan kwam. Maar ik heb niet die arrogante uitstraling daar hebben ze toch zo’n hekel aan vooral als diegen ook nog eens blank is. Dus pedo AIR kan daar filmen maar alles wat ie wil wordt speciaal voor hem geregeld en hij mag flink er voor betalen. en allemaal voor de kijkcijfers.

    Like

   • Ik las bij reacties op de blog van Steven Brown in een comment van ‘Eindhoven’ dat PR de Vries en ook Van der Gijp op een parkeerplaats bij Waalre jong spul genoten..

    Like

   • Die dochter van hem heeft toch in een Ghana een kindertehuis. Het is natuurlijk de vraag of die kinderen worden uitgeleend voor bepaalde diensten. Die dochter lijkt me niet echt het type om zoiets te runnen maar meer een uithangbord voor fondswerving (extra knikkers). En Petertje is natuurlijk altijd een grote rode vlag bij zoiets. Wat zou Peter nou anders met kinderen hebben dan dat.

    Like

   • Een nieuwe nog vrolijker website met een nog groter donatieveld op de site. Business in Ghana with Meet Kate is extremely booming as it seems..

    Like

   • Hij deed dat Holloway “onderzoek” achter zijn thuiscomputertje in Groningen . Je doet wel veel bepaalde internetcontacten met bepaalde mogelijkheden op bepaald vlak met de jonge garde op – om zo te zeggen – als je je opwerpt als Holloway onderzoeker. Heb je daar wel eens aan gedacht? Dat hele onderzoek van hem stelde in feite geen hol voor bleek al snel.
    Hij vertelde Micha Kat dat de rechters op de Antillen er een wild sexleven op na hielden en dat hij bewijzen had. Die heeft Kat nooit gezien denk ik. Je weet het met hem nooit met zijn trackrecord..

    Like

 10. Ik word echt helemaal ziek van die pedo’s. Ze lijken overal te zitten. En vooral de trollen die die pedo’s zitten te verdedigen. Walgelijk gewoon.

  Like

   • Ik ben vroeger verkracht door een pedo, en weet dus waar ik het over heb. Je weet er niks vanaf, je weet niet eens hoeveel pedo’s er zijn, misschien ontken je zelfs dat pedo’s bestaan, zal wel weer een complot of een fatasie zijn, toch Mark?, misselijkmakend gewoon. Snap je nu dat ik wil dat al die pedo’s voor eens en altijd openbaar worden gemaakt? Ga je schamen.

    Like

   • Wat treurig 😦 Maar dat is natuurlijk een rare redenatie, dat omdat jij vroeger verkracht zou zijn door een pedo, jij zou weten waar je over praat in totaal andere gevallen dan de jouwe en dat het dan een juiste constatering zou zijn dat er overal pedo’s zitten.

    Het maakt je eerder minder betrouwbaar als objectieve waarnemer :-S

    Like

   • Zaak Dutroux en de minstens 16 vermoorde getuigen:

    en dan denken dat er geen complotten bestaan… hoe dom kun je zijn. Die pedo’s zitten echt overal.

    Like

 11. @Don Dat van die bijltjesdagen in een van m’n comments mag je wel schrappen als dat problemen geeft. Het gaat er om dat Klomp een staatstjournalist is en dat is gisteren wel duidelijk geworden. KIJK MAAR.

  Like

 12. Perfecto.
  Weet iemand of er iets in de Leeuwarder Courant of het Dagblad van het Noorden heeft gestaan over Wim en het dagboek?
  Ik heb maar het idee dat het in een aantal kranten en bij SBS en DWDD gehypet is en voor de rest lees of zie er niets over.
  Heeft Maaike wel echt aangifte bij de politie gedaan of was de foto bij het politiebureau gefotoshopt?
  De Vaatstra’s zijn muisstil natuurlijk want de advocaat wil dat zo..

  Like

  • De foto is gemaakt toen Maaike de rechtbank binnenliep tijdens het proces van Jasper. Hiermee worden de mensen ook bewust op het verkeerde been gezet.
   Ik lees geen kranten meer. Staan alleen leugens in.

   Like

 13. Ik hou het er op dat het een totale hoax was om ons angst in te boezemen o.i.d. Maar gelukkig lijkt het te gaan werken als een boemerang tegen OM-Vaatstra-Moskofiets-Klomp. Maaike wordt nu in een onmogelijk parket geplaatst. Hopelijk neemt zij een der dagen nog eens de telefoon op om Wim of Andre te bellen.
  We horen nu trouwens vrijwel niks van Andre; wellicht is hij ook een boek over de zaak aan het schrijven!

  Like

  • Zo maar een paar zinnen; Wim Dankbaar heeft een dubieuze reputatie, Wim Dankbaar is complotdenker en als hij denkt dat de foute persoon is veroordeeld dan kan hij naar de politie gaan (hahaha het gaat juist over die corrupte politie). Weer zo tendentieus dit filmpje. Ze worden terecht bang en trekken alle registers open dat OM.

   Like

 14. Klomp heeft duidelijk de klok horen luiden enz.: Wedzinga zou graag zien dat website eigenaren worden aangepakt die anonieme commenters maar raak laten lasteren.. Klomp en Wedzinga zijn ook erg close de laatste dagen op twitter.
  Voorbeeld: Gepke de Leef heeft in 2008 geld aan hem voorgeschoten om hem als adviseur in te huren om een erfenis veilig te stellen en daarbij probeerde Wedzinga zelfs een deel van de erfenis aan Gepke te ontfutselen; zij kan verder fluiten naar het betaalde voorschot vanwege de blijkbaar hoge drankrekeningen van Wedzinga. Daar wil hij natuurlijk niet steeds aan herinnerd worden via allerlei “obscure” websites als die van Wim Dankbaar http://rechtiskrom.wordpress.com/2013/11/03/wicher-slaat-weer-eens-om-zich-heen/#comment-87909
  Dit lijkt me duidelijk geen laster. Het lijkt me ook duidelijk waarom Wedzinga zo weinig klanten heeft overgehouden. Als juridisch adviseur heb je een morele code hoog te houden en zoals bekend hebben beunhazen geen morele code..

  http://www.wicherwedzinga.nl/2013/11/05/vrijheid-van-meningsuiting-op-het-internet/

  Like

 15. Justitie heeft de fam. Vaatstra 14 jaar lang getrorriseerd, van dag een zijn ze al beledigd, belaagd, belastert en met een kluitje in het riet gestuurd, en daar hoor je niks over in de MSM. Logisch, want dat staat allemaal al in het dagboek! en dat willen met alle macht verbieden.

  Like

 16. Ik heb net het interview met Wim Dankbaar en Andre Vergeer afgeluisterd. Geweldig interview. Er komt dus ook een NTR programma over de zaak Vaatstra waarin Dankbaar aan het woord komt. Ik schat de NTR wel iets beter in dan de NOS of de VARA. Er komt een interview met het AD omdat Klomp een slecht puur op man geschreven stuk had gemaakt met de leugen dat Dankbaar het dagboek had gestolen van Maaike. Klomp is niet alleen incompetent, maar ook populistisch en bewust leugenachtig. Kan zo bij de vrijmetselarij inparkeren zeg maar.
  Ik heb – mede door dit interview -echt heel veel vertrouwen dat dit een ijzersterk boek wordt met zelfs voor diehard volgers van deze zaak explosieve nieuwe informatie. Mensen die de zaak alleen in de krant hebben gevolgd zullen hun ogen uitwrijven over de nieuwe feiten.

  Like

  • En Chris, reken ook maar dat we dat je opdrachtgevers gaan vertellen hoe slecht jij je vak uitoefent..behalve Giel dan want dat is geen journalist maar een DJ: meer jouw niveau zeg maar..

   Like

   • Is al gebeurd. Sterker nog hij en zijn opdrachtgever zijn gedagvaard. Je zult als klant maar iets plaatsen van Chris Klomp.. sta je een tijdje later voor het hekje. Wat kost dat wel niet zo’n hoernalist als Chris Klomp. Gezien zijn tweets heb ik ook een sterk vermoeden dat Chris Klomp pedofiel is. Zal daar binnenkort een stukje aan wijden.

    Like

   • Deze uitingen doet Chris Klomp zelf op Twitter over kindermisbruik. HIJ zegt letterlijk dat het in ieder mens zit. Ook in hem???
    Gesprek weergeven
    Chris Klomp ‏@chrisklomp 4 november
    @jaspervankuijk waar zeg ik dat je moet stoppen? Je moet je alleen realiseren dat lust naar kinderen in de menselijke aard zit.
    Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer Gesprek weergeven
    Chris Klomp ‏@chrisklomp 4 november
    @hildeheitkonig dat is de vraag. Ik denk dat de actie van Terre des Hommes illegaal is en zal stranden.
    Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer Gesprek weergeven
    Chris Klomp ‏@chrisklomp 4 november
    @jaspervankuijk de vergelijking rust ook louter op het kansloze van de bestrijding…
    Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer Gesprek weergeven
    Chris Klomp ‏@chrisklomp 4 november
    @DanielleHermans ze zijn in de minderheid en worden vaak meegetrokken door de mannen.
    Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer Gesprek weergeven
    Chris Klomp ‏@chrisklomp 4 november
    @jaspervankuijk zou helpen om internationaal eens te kijken naar de makers. Nu pakken we alleen de sukkelaars die louter kijken.
    Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer Gesprek weergeven
    Chris Klomp ‏@chrisklomp 4 november
    Er zijn heel veel redenen waarom mannen kinderen misbruiken. Macht. Lust. Aansluiting. Aandacht. War on childporn is war on drugs. Kansloos.
    Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer Openen
    Chris Klomp ‏@chrisklomp 4 november
    Ongekend. Waar je ook kijkt: kindermisbruikers zijn standaard pedofielen. Dat is dus niet zo. Meeste kindermisbruikers zijn niet pedofiel.
    Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer Openen
    Chris Klomp ‏@chrisklomp 4 november
    Hoop nieuws weer over kinderporno en hoe te bestrijden. Forget it mensen. Er is grote vraag naar. Ga je niet stoppen.
    Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer Openen
    Chris Klomp ‏@chrisklomp 4 november
    @Lichtbolletje ook virtuele kinderporno is strafbaar in NL. Vraag is nu ook of Terre des Hommes uitgelokt heeft. Slechte ontwikkeling dit.
    Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer Gesprek weergeven

    Like

   • Hij zegt letterlijk; quote Je moet je alleen realiseren dat lust naar kinderen in de menselijke aard zit. unquote

    Dus niet dat er liefde voor kinderen in de mens zit maar LUST. Ik kan niet anders concluderen dan dat mijn vermoedens terecht zijn. De rest van zijn tweets aangaande pedofilie bevestigen eigenlijk alleen maar het vermoeden. We leven in en gekke wereld.

    Like

   • En op Swapichou vinden ze de uitspraak over “lust naar kinderen” ook heel acceptabel. Dat zegt veel over de staatstrollen aldaar.
    Quote Beantwoorden
    Sander zegt:
    november 13, 2013 om 16:21
    Tsja, dat soort tweets moet je wat mij betreft gewoon kunnen blijven plaatsen, zonder daar enig gezeik over te moeten hoeven verwachten. Unquote
    Sander heeft dus ook lust naar kinderen.

    Like

 17. Die van Swapichou hebben snel de berichten over pedofilie weg gehaald. Tja dat doe ze hè die pedo-lovers. Hé Sander en jeroentje nog heerlijk jonge billekes geconsumeerd de laatste tijd? Je moet Kroelie weer eens tevoorschijn toveren jeroentje. Zonder aandacht sterft hij.

  Like

 18. @Don Hij praat wel vreemd over kindermisbruik alsof dat niet standaard door pedofielen zou gebeuren..vreemde opvatting lijkt me inderdaad; blijkbaar bestaat het niet binnen onze grenzen volgens Klomp want daar hoor je hem niet over; ik wil weten hoe hij over Demmink en Robert M. denkt; deze gast ligt sowieso de komende tijd onder een vergrootglas met zijn bepaald verwerpelijke beroepsethiek (of liever volstrekt gebrek aan beroepsmoraal)..

  Like

 19. Klomp praat al net als die swapi aivd’ers olv Gau Leiter JH, one of a kind zeg maar..; hij gaat nog wel merken dat hij een weg op is gegaan (geld stinkt niet en pakken wat je pakken kunt want hoernalistiek betaalt het best) die hem duur komt te staan..

  Like

 20. Ik las net een tweet dat Simon Vuijk zowel over de Vaatstra zaak als de vuurwerk&landmijnenramp (Enschede) een witwasboekje heeft geschreven. Deze man krijgt net als Basje Haan in de Deventer moordzaak en Chris kLomp met zijn leugenartikeltje nu ook een geldbedrag van justitie overgemaakt. De witwasboekjes worden nauwelijks gelezen maar de officiele versie van de loop van de gebeurtenissen en dader(s) worden wel in het sociaal bewustzijn in gekerfd.
  In Hollywood heeft de CIA zo op iedere set een vrouwtje of mannetje rondlopen die meedenkt over het script en er is eigenlijk geen regisseur die dat gek vindt..

  Like

 21. Geachte schrijver dezes, u beticht mij expliciet van een pedoseksuele voorkeur. U schrijft op korte termijn met een niets verhullend weblog over deze kwestie te komen. Graag zie ik argumenten voor deze stelling teneinde tot een correcte afweging te komen.

  Like

  • Overigens beticht ik u niet expliciet van het hebben van een pedoseksuele voorkeur maar doet u dat zelf via Twitter. Quote: “@jaspervankuijk waar zeg ik dat je moet stoppen? Je moet je alleen realiseren dat lust naar kinderen in de menselijke aard zit.” unquote
   Deze lust naar kinderen is mij volkomen vreemd maar vindt u klaarblijkelijk wel bij uzelf terug gezien de veralgemenisering naar de menselijke aard.
   Daarentegen beticht u mij wel van het lid zijn van een sekte.

   Like

  • @rechtbankverslaggever

   “u beticht mij expliciet van een pedoseksuele voorkeur.”

   Dat is gek, dat doet u in uw twitter bericht óók naar mij toe.

   Like

  • @deverslaggevervanniks Overigens kan ik in reactie op het artikel op uw blog genaamd “De ‘pedofiel’ in ons” bevestigen dat er in mij geen pedofiel steekt. Het woordje ONS kan dus ook alleen verklaard worden vanuit uw eigen psyche. Een optelsom van dit alles, zie mijn andere reactie op u, maakt dat er bij mij verdenkingen gerezen zijn omtrent uw persoon die ik niet uit mijn hoofd krijg. Misschien zou u als zogenaamd verslaggever eens beter moeten gaan nadenken over uw woordkeuze. Voor dit advies mag u mij een fles goede whiskey laten bezorgen. Daar schijnt uw soort elkaar mee te betalen heb ik uit uw tweets mogen begrijpen.

   Like

    • @Deverslaggevervanniks Ik vind het wel heel stoer van je dat je hier je vriendschap met Joris Demmink durft toe te geven. Dit is dan waarschijnlijk ook de reden dat jij inmiddels 250.000 euro op je bankrekening hebt staan zo als je zelf publiek maakte. Wat moet je daar zoal voor doen als verslaggevervanniks? Jouw ziel zou mij geen rooie rot cent waard zijn. Dat je hem zo goed hebt kunnen verkopen vind ik dan wel weer knap. Ere wie ere toekomt! Eigenlijk vraag ik dus: Wat moest je verder nog voor Joris Demmink doen?

     Like

 22. @rechtbankverslaggever Ik werd via via op deze site gewezen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat mensen, gezien uw uitlatingen via Twitter en op uw blog betreffende pedofilie, bij u een pedoseksuele voorkeur vermoeden. Ik heb niet alle artikelen van u kunnen lezen dus ik weet niet of het toeval was dat ik zoveel tegen kwam over pedofilie maar ik vond het toch wel opvallend.
  In uw Twitterbericht beschuldigt u inderdaad de hele wereld van pedoseksuele gevoelens. Waarschijnlijk vanuit uw eigen belevingswereld. Een adepted compensated psychopat waardig!! Ik ben blij dat u niet in mijn buurt en dus in de buurt van mijn kinderen woont.

  Like

 23. Ho ho. Hij was ‘reeds in de maak’ enzo. Geen praatjes om de vaak, noteerde je nog! Anyway, vergeet je niet referenties te vragen bij mijn werkgever Justitie? Die kennen als geen ander mijn ziekelijke geest natuurlijk. Succes!

  Like

 24. Ik kom voor de eerste keer op dit blog, maar wat is dit nu in hemelsnaam? Klopt er iets van wat hier staat of is het gewoon een grapje?

  Like

 25. Misschien kunnen Micha Kat en mevrouw Talk2Myra uitleggen wat er zo leuk aan is dat Barracuda, waarvan geruchten rondgaan dat het Tjerk Muller is, langs komt op het feestje ’10 jaar klokkenluideronline’ en met open armen ontvangen wordt? En na het feestje zoals verwacht weer door gaat met die georkestreerde nep-aanvallen in de wereld van controlled opposition.

  Like

 26. “Vriend Barra” was jeroentje hoogeweij. Een satanistische joodse ADHD’er die helemaal van het padje is geraakt.

  Jeroen Hoogeweij zegt:
  december 4, 2013 om 11:34
  @JDTV

  Haha, lekker hè, zulke vragen stellen en zelf lekker in je comfort zone blijven 🙂 Ik vind het best.

  Ik zit soms ook wel eens beetje te dagdromen, waardoor ik soms ook niet toekom aan de dingen die ik op dat moment eigenlijk zou moeten doen. …Is dat niet normaal?

  Zo af en toe is naturlijk de normaalste zaak van de wereld. Maar daar is bij mij dus in zeer verhevigde mate sprake van. In zo’n mate, dat ik mijn leven ermee verwoest. Heb jij wel eens net zo lang achter elkaar gedagdroomd dat je je huis uit gelazerd werd? Ik wel. Meer dan eens zelfs en het was nog niet eens omdat ik het geld niet op mijn rekening had staan. I just can’t be assed. Kan ik het maandenlang niet opbrengen om zelfs maar een enveloppe open te maken. Ik krijg het aan mezelf nog niet eens uitgelegd. Effect van dopamine tekort is ook dat ik onvoldoende in staat ben om vooruit te denken of plannen, me voor wat dan ook verantwoordelijk te voelen. Intellectueel realiseer ik het me ergens wel, maar dat betekent dan alleen maar dat ik me gefrustreerd voel terwijl ik de post op de mat hoor vallen, de afwas niet doe, niet opruim, constant mijn sleutels kwijt ben, de ouderavond van mijn zoontje vergeet. Zonder medicatie ben ik ook eigenlijk arbeidsongeschikt, te confronterend, ongedisciplineerd, drammerig, verwijtend, conflictbereid en scherp (zaken die complottertjes ook liever niet bij mij zien); met ben ik een sociaal en politiek behendige projectmanager en gefocuste developer, heb ik ook meer vermogen tot mededogen met anderen, ben ik geduldiger en absoluut effectiever in alles wat ik doe. Eerst lukte het om 10% van mijn dagdromen te realiseren en tegenwoordig zit ik op een whopping 32%.

  Bleef het maar bij dagdromen, maar er zit tot overmaat van ramp dus ook een “H” in het verhaal. Hondsvermoeiend dat thrills en grenzen opzoeken, de hyperfocus, mijn volstrekt puberale gedrag, niet goed luisteren, mensen constant onderbreken, de monologen. en natuurlijk word ik ook niet goed van mezelf. Ik heb nu beter door waar mijn kudtkarakter eindigt en mijn stoornis begint. Die H neemt trouwens helemaal niet af van mijn medicatie, maar wordt er wel effectief van.

  Hoe dan ook, met mijn pilletjes ben ik een gezond, sympathiek, goed verdienend, participerend en nuttig lid van de samenleving, terwijl ik er zonder absoluut een zootje van maak.

  Maar los van mezelf moet ik ook kunnen functioneren als vader en opvoeder, wil ik ook mijn vrienden wn familie de kans geven om grip op me te krijgen. Ook dat speelt mee.

  Mag ik vragen wat voor gekke dingen je gaat doen als je die pillen niet slikt en is dat naarmate je ouder wordt erger geworden of niet? En hoe heeft die psychiater die je dat van die onbalans verzekerde, dat eigenlijk vastgesteld?

  Misschien ga ik nog wel eens een boek schrijven over de freakshow die “Jeroen’s leven” heet. Ik heb me in ieder geval niet verveeld, er in ieder geval alles aan gedaan om dat tegen te gaan. Hierboven geeft je een beetje een idee. Maar het verschilt dus per medicatie, wat er gebeurt als je die pillen niet slikt. Als je stopt met methylfenidaat is het effect daarvan dat je problematiek zoals je die had voor je medicatie gebruikte zich vertienvoudigt, is echt heel heftig (wat ik dan ergens ook wel weer cool en interessant vind), bij dexamfetaminen is dat minder.

  Het wordt trouwens niet erger of minder erg naarmate ik ouder word, maar blijft gewoon hetzelfde. In wezen betreft het een chronische biologische aandoening, een biochemisch tekort. Als ik zeventig ben, doe ik nog steeds net zo.

  Ik vind de suggestie dat mijn psychiater me van mijn onbalans moest verzekeren trouwens vreemd, want ik ging dus juist naar hem toe omdat ik vanwege “rock bottom” niet meer om mezelf heenkon. Toen ik in een middag impulsief weer eens mijn allerlaatste drieduizend euro stuksloeg aan nutteloze electronische gadgets en vervolgens niet eens meer te eten kon kopen was ik het zat.

  Om ADHD vast te kunnen stellen krijg je allerlei tests, vragenlijsten, ging een vijftiental gesprekken aan vooraf

  Je zal het vast al wel eens geprobeerd hebben, maar wat mij betreft neem je gewoon een lekker jointje en als je niet rookt een druppeltje olie met of zonder THC, of zet desnoods een bak rustgevende thee. Ik ken een paar verhalen van mensen die er zeker wel veel baat bij hebben gehad. http://www.mediwiet.nl/

  Houd nou toch eens op met je kruistocht voor blowen enzo, ik ben helemaal niet tegen een jointje zoals je weet, we rookten er samen nog eentje. Schreef zelfs nog een korte periode stukjes voor de High Times als dat je iets zegt.Maar het is natuurlijk niet het universele medicijn. Als zelfmedicatie werkt het in mijn geval voor geen meter, verhevigt mijn aandachtsstoornis (die erger is dan mijn hyper gedrag) en brengt me als bonus nog wat extra paranoia en gevoel van vervreemding. ADHD gaat er niet over dat je niet lekker rielekst bent ofzo. En st Janskruid (hypericum) heb ik natuurlijk ook staan, heb ik zelfs een tinctuur van uit die kruidentuin waar ik over schreef. Blowen doe ik zo af en toe recreatief, vooral omdat de combinatie van alcohol en medicatie niet echt goed valt. Wel effectief, want je neemt een biertje en je bent meteen bezopen.

  Het werkt allemaal niet, bewerkstelligt niet de algehele gedragsverandering die ik zoek. Maar het soort van bullshit dat je ventileert hindert veel patienten om de medicatie te zoeken die wel bij hun ziektbeeld past. Dat neem ik je kwalijk.

  Ik bedoel het niet rot, maar vind het allemaal maar weer eng en gestoord! Sommige medicijnen lijken gewoon op harddrugs en worden daarom ook steeds populairder onder jongeren. Natuurlijk snap ik ook wel, dat niet iedereen hetzelfde reageert op stofjes en we chemisch gezien allemaal een klein beetje anders in elkaar kunnen zitten.

  Maar dat ben ik niet met je oneens, vandaar dat mensen die dat mogen voorschrijven heel lang studeren, zodat ze precies weten wat ze doen. Vanzelfsprekend zijn ADHD medicijnen keiharde drugs, in principe krijg ik speed. Maar dan nog zuiverder dan ze in Breaking Bad kunnen maken. De ervaring leerde me dan ook dat ik mijn medicatie beter veilig kan wegleggen als bepaalde vrienden uit de partyscene me met een bezoekje vereren. Maar nog gevaarlijker vind ik de ontwikkeling onder gamers -vooral pubers- die aan ritalin proberen te komen om lekker hard door te kunnen gamen. Inderdaad doet ADHD medicatie iets heel anders bij mij dan bij iemand die geen ADHD heeft. Maar ik neem het dan ook om een biochemisch tekort aan te vullen.

  Dat is waarschijnlijk ook meteen de reden waarom sommige mensen in wandelende tijdbommen veranderen, door het gebruik van allerlei medicijnen waarvan niemand van te voren echt kan voorspellen wat er met je gaat gebeuren. Ik vind het op zich wel moedig dat je je problemen wil aanpakken enz. maar denk je ook wel eens na over die verhalen over mensen die opeens uit het niets de gekste dingen doen, omdat ze bepaalde medicijnen gaan slikken? Dat soort verhalen vind ik echt heel eng en triest.

  Ja tuurlijk, prozac enzo. Maakte zelf wel eens iemand mee die helemaal fout ging op de Oxazepam. Niet leuk. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je alle psychofarmaca met een boog uit het raam moet gooien.

  “als kind lag ik nachtenlang wakker van de theoretische mogelijkheid dat ik kanker zou kúnnen hebben.”

  Heb je niet gewoon te veel enge verhalen gehoord en verder te weinig te doen gehad?
  Heb je nu geen last meer van dat soort gedachtes….omdat je pillen slikt?

  Ik heb nog nooit in mijn leven te weinig te doen gehad. Maar hypochondrische trekjes heb ik ook op medicatie, heb gewoon een heel levendig inbeeldingsvermogen.

  Misschien begrijp ik het niet, ik heb er verder ook totaal geen ervaring mee en heb me er ook nooit echt in verdiept, Maar ik vind al dat gestrooi met pillen maar niks. We kunnen al die medicijnresten nog niet eens uit ons water filteren…fijn hoor! Af en toe lijkt het wel, alsof echt iedereen zwaar aan de drugs zit. Waarom moet ons drinkwater vervuild worden, omdat er een paar “drukke” mensen zijn? Beter investeren we eerst in onderzoek naar de echte oorzaken van het probleem.

  Haha, bij zulk soort opmerkingen moet ik altijd aan Jack D. ripper uit dr Strangelove denken 🙂

  “I can no longer sit back and allow Communist infiltration, Communist indoctrination, Communist subversion, and the international Communist conspiracy to sap and impurify all of our precious bodily fluids.”

  en ehh

  ” It’s incredibly obvious, isn’t it? A foreign substance is introduced into our precious bodily fluids without the knowledge of the individual, and certainly without any choice. That’s the way your hard-core Commie works. I first became aware of it, Mandrake, during the physical act of love… Yes, a profound sense of fatigue, a feeling of emptiness followed. Luckily I — I was able to interpret these feelings correctly. Loss of essence. I can assure you it has not recurred, Mandrake. Women, er, women sense my power, and they seek the life essence. I do not avoid women, Mandrake…but I do deny them my essence.

  Ik vraag me af wat de verhouding is tussen het budget voor serieus onderzoek en de bedragen die alleen al worden uitgegeven om al die medicatie te promoten. Alle investeringen in onderzoek naar goede medicijnen zijn geweldig, maar ik vraag me af hoeveel onbekende geneeskrachtige planten er inmiddels al vernietigd zijn voor de aanleg van soja velden etc.

  Verschrikkelijk. Red de Amazone!

  Like

 27. Pingback: Chris Klomp, de Babylonische politie-hoernalist, verkoopt andermaal zijn ziel aan de macht. | donquijotte·

 28. Chris Klomp is inderdaad een pathetisch geval. Beschouwd zichzelf als de morele redder des Vaderlands. Blokkeert gewoon maar iedereen die het niet met hem eens is op zijn FB pagina. Het lijkt me geen feest om een kind te zijn van dit kleine potentaatje. Heeft dringend hulp nodig, maar dat zal hij als narcist natuurlijk nooit toegeven. Iedereen is gek behalve Chris Klomp!

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.