Propaganda mazelen-vaccinatie gaat te ver. Er wordt verzwegen en gelogen door de pers.

Op een forum kwam ik navolgende reactie tegen van een klasgenote van het meisje van 17 dat is overleden aan de mazelen. Door de main press wordt alles gegooid op het geloof en het niet inenten. Dat er hele andere zaken meespeelden wordt door de reguliere pers massaal verzwegen. Propaganda door liegen en verzwijgen is het. Het gaat nu in mijn opinie echter veel te ver. Het zijn misdadigers bij het RIVM en de MSM. Oppakken en berechten voor smaad en laster jegens hele groepen van mensen zou ik willen zeggen.

Klik op foto voor site vaccinvrij.

vacvrij

Quote ” Geachte kortzichtige mensen, ik was een klasgenoot van dit meisje.. Of je je wel of niet inent is een keuze die iedereen zelf moet maken, ik ben zelf wel ingeënt maar ik heb wel respect voor mensen die dat niet doen. Zouden jullie een hoop van kunnen leren. In de media wordt er natuurlijk weer een vergrootglas op de mazelen en de inenting gelegd, zo hebben we weer een onderwerp om christenen te kleineren. Dit meisje had namelijk een spierziekte, kon niet lopen en zat in een rolstoel. Ze was dus erg kwetsbaar, voordat ze de mazelen kreeg ging het al heel slecht met haar gezondheid. Buitenom de mazelen had ze hersenvliesontsteking, longontsteking en hypermobiliteit. Het was dus niet de ziekte de mazelen waardoor zij stierf. Oordeel niet zo kortzichtig als je niks van de situatie afweet. Gegroet ” Unquote

bron Mistermis reactie 19.24

2 Reacties op “Propaganda mazelen-vaccinatie gaat te ver. Er wordt verzwegen en gelogen door de pers.

  1. Pingback: UNICEF, de “Serial Killer” in dienst van de V.N. | donquijotte·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.