29 Reacties op “Morkhoven boekt successen!!

 1. Rene Voogt van de site hetuurvandewaarheid.info die onder meer in de zaak Ben van de Brink met Marcel Vervloesem samenwerkte blijkt bij justitie te werken. Rene Voogt gaf ook maandenlang aan boublog de “successen” door die de Morkhovengroep bereikte zou hebben.
  Ook maakte hij een lofzangserie over het leven van Marcel Vervloesem..:
  http://www.martinvrijland.nl/2014/06/26/uitspraak-rechtbank-en-lessen-te-leren-in-de-zaak-irme-en-hansje/#comment-14386

  Is het dan vreemd dat wij grote vraagtekens bij de handel en wandel van Marcel Vervloesem en de Morkhoven groep plaatsen?

  Like

  • Onlangs stelde Bou dat Marcel Vervloesem te ziek was om geinterviewd te worden.
   Waarom werd Vervloesem dan vrijwel meteen na ziekenhuisopname door een (Belgische?) alternatieve mediasite geinterviewd? Gewoon BS van Bou en Myra.
   Myra, wanneer ga je Marcel weer eens interviewen eigenlijk? Er is toch genoeg te melden in de Rolodex-zaak waar Marcel ook beweert zoveel over te weten?

   Like

 2. Ik lees op de site van Rene Voogt dat de Morkhovengroep ook onderzoek gaat doen in de zaak van Hansje..:

  28 juni 2014 om 19:06
  15-06-14

  Marcel Vervloesem

  Morkhoven / Nederland .

  Zopas raakt bekend dat de Raad van Beheer van de Werkgroep Morkhoven beslist heeft een onderzoek te laten voeren naar het uit huis halen van de 6 jarige Hans uit Oss ( Nederland ) door het bureau Jeugdzorg .De Raad van Beheer heeft haar onderzoeksafdeling gevorderd voor het uit te voeren onderzoek . De Raad wil over een grondig dossier beschikken over de zaak alvorens zij bij de Nederlandse overheden in deze zaak zal reageren . ‘ Het is de zoveelste melding vanuit Nederland over dit soort zaken , inderdaad is Marcel en zijn team inmiddels met dat onderzoek belast ‘ , aldus Maes van de Werkgroep .

  23-06-14

  Morkhoven / Nederland . Zaak Hansje uit Oss ( Nederland ).

  Het onderzoek van de Werkgroep in de zaak van de 6 jarige Hans uit Oss is rond . Marcel die hiermede was belast met zijn team legt aanstaande donderdag het onderzoeksverslag en het advies neer op de Raad van Beheer , die dan op haar beurt zal beslissen over eventuele stappen in deze zaak .’ Wij sluiten niet uit dat het gevoerde onderzoek naar Jeugdzorg in Nederland zal uitgebreid worden , gelet op de inhoudelijkheid van het onderzoeksverslag . In deze kwestie werden er liefst 162 mensen door het team van Marcel gehoord ‘ , aldus Maes van de Werkgroep .

  Marcel is met de zaak Hansje niet aan zijn proefstuk , reeds op 16 jarige leeftijd voerde hij actie tegen de Jeugdzorg in België , wat resulteerde in diverse aanpassingen in de Jeugdwetgeving . Nadien voerde hij onderzoek in de zaak van de instelling Vrij en Vrolijk alwaar Jeugdzorg België kinderen plaatste , die er mishandeld werden . De inrichting werd grondig overhoop gehaald en Justitie werd gedwongen op te treden tegen de mishandelaars . Vervolgens voerde hij het onderzoek in de psychiatrische afdeling van een kinderziekenhuis in Antwerpen alwaar gerechtskinderen vaak maandenlang in isoleercellen opgesloten zaten . Na een actie van twee jaar nam de verantwoordelijke psychiater vervroegd pensioen , werd de instelling gesloten en liet de Minister van Volksgezondheid voor het eerst in de Belgische geschiedenis een Isoleercel reglement van kracht worden . Kort daarop trad Marcel op in de moordzaak van de jonge Danny , 15 jaar die opgesloten zat . Na amper 3 maanden bekwam Marcel zijn vrijlating . ‘ De keuze van de Raad van Beheer om uitgerekend Marcel op te schepen met de zaak van de 6 jarige Hans was een uitstekende keuze besluit Maes van de Werkgroep . Het is nu aan de Raad van Beheer om zich over de zaak te buigen .

  Maarten.

  28-06-14

  Morkhoven . Zaak Hansje .

  De Raad van Beheer van de Werkgroep Morkhoven geeft gunstig gevolg op het onderzoekverslag en advies van Marcel in de zaak van Hansje uit Oss . Het zal Princesse De Cröy zijn de Onder Voorzitster van de groep, die nu het dossier ter hand neemt en bij de overheden stappen zal ondernemen in deze zaak.

  De raad heeft ook beslist om haar onderzoeksafdeling te gelasten met een verder onderzoek naar de dossiers inzake Jeugdzorg dewelke haar gemeld waren .

  Sonja.
  —————————————————
  PS Rene Voogt werkt nauw samen met Marcel Vervloesem. Vervloesem zou volgens mr. drs. Bou kort geleden nog zwaar ziek zijn maar uit deze bijdrage blijkt geheel wat anders. Vervloesem is helemaal back in business. En hoe! Niet te stoppen is die man. Maar hij heeft ook jarenlange expertise natuurlijk..

  De Morkhovengroep deed ook onderzoek (?) in de zaak van Ben van de Brink maar daarover hebben we verder nooit meer iets over mogen vernemen. Marcel werkt graag achter de schermen..

  Wellicht moet Martin Vrijland Marcel nu eens bellen want ze werken aan dezelfde zaak.

  Like

  • Ik ga d’r vanuit dat Martin al een dossier over Marcel Vervloesem en zijn “team” aan het maken is en dat de Morkhovenroep binnenkort ook ontmaskerd wordt.

   PS:

   – Het team zou 162 mensen in de zaak van Hansje hebben gehoord (hoe groot is dat team? wie betaalt de kosten van de meer dan honderd (!?) telefoontjes en de rapportages? wordt er (ook) gebruik gemaakt van subsidiegeld en donaties om dit soort grote onderzoeksoperaties te financieren of is hier sprake ordinaire grootspraak ommaar de illusie te creeren dat de Morhovengroepstevig aan de weg timmert?)
   -De jarenlange rol van de adelijke prinses bij deze (onderzoeks)zaken is wel opmerkelijk te noemen. Haar rol is op zijn minst zeer onduidelijk en roept vragen op wat een adelijk persoon eigenlijk in een “staatsvijandige” Vlaamse landelijke actie- en onderzoeksgroep heeft te zoeken.

   Like

  • He Don, uit dit artikel blijkt dat je er wel eens naast zit..! De Morkhovengroep heeft jarenlang op zijn krent gezeten en het ijzer niet gesmeed toen het heet was. Dus Vervloesem wellicht toch ook een pedofiel en/of een overheids(des)informant. Goed dat het zogenaamde anti Demmink front nu keihard een spiegel krijgt toegereikt. Benieuwd of Martin hier over gaat schrijven want hij is ook bij de neus genomen door deze Vlaamse zemelaar die volgens zijn medestanders al zeker vijf tot tien keer dood had moeten zijn vanwege zijn vreselijk slechte gezondheid. (Betaalde) fantasten zijn het de Morkhoven “actie”groep..

   Like

 3. Operatie “Red het laatste restje geloofwaardigheid van Marcel Vervloesem en rest van de onbetrouwbare Morkhovenkliek” woedt in alle hevigheid. Wim Dankbaar is zich er vandaag ook mee gaan bemoeien op de hem bekende populistische wijze. En ineens plaatst Boudine vandaag een artikel over de smaadzaak van Wolfgang Hebben tegen Wim Dankbaar. Ja, zo werkt het in alternatief nieuwsland. We komen zo geen reet verder natuurlijk als we niet doorvragen en geen kritiek meer mogen leveren. Dat de vogel Demmink gevlogen is kon je drie vier jaar geleden al aan zien komen..

  Like

 4. Wie zegt dat Vervloesem en Morkhoven niet voor het pedofiele netwerk werk(t)en vooral omdat zij ook al jarenlang geen middel van bestaan hadden anders dan een uitkering..

  goedenieuws > moderator_hhc • 12 hours ago

  Aangenomen dat het briefhoofd en de handtekening inderdaad één en dezelfde brief zijn. Lees bij Micha Kat dat mr. drs. Van Gasselt partner was bij KPMG. Dat is niet zomaar een register-accountant. KPMG was het accountantskantoor van het Koninklijk Huis.

  Wat boeit is dat Ulrich voordat hij naar Italië vertrok zijn archief met KP en geheime voorraad aan Vervloesem heeft gegeven. Vervloesem heeft verschillende kopieën gemaakt van het materiaal en na de dood van Ulrich de geheime plek aan de familie van Vervloesem verteld. Uit de docu blijkt dat hij twee kopieën gaf aan de Belgische politie en later een kopie maakte voor de Nederlandse politie. Dus heeft Vervloesem ook een kopie voor zichzelf.

  Wie garandeert dat Vervloesem niet iemand is die juist materiaal van Ulrich verheelt of verspreidt? Particuliere bestrijders van KP of kindermisbruik, zoals Jeugdzorg en Meldpunt KP moeten eerder gewantrouwd dan vertrouwd worden. Vervloessem vertelt ook dat hij allemaal politie-archieven heeft kunnen inzien. In theorie kan hij juist werken voor pedofielen om in de gaten te houden waarmee de politie bekend is.
  http://www.hethaagsecomplot.nl/20160611-geen-bewijs-morkhoven.htm

  Like

  • Inderdaad de ultieme dekmantel zeggen iets te bestrijden en ondertussen…Wie kan je nog geloven? Kat gaat ook tekeer op zijn site maar die vertrouw ik ook voor geen meter met Jack Abramoff in zee gaan was een hele foute zet.

   Like

 5. Micha Kat die vandaag eerder nog nadrukkelijk opriep de gelederen te sluiten is inmiddels met gestrekt been Ton Hofstede te lijf gegaan..

  Like

 6. Even iets van boublog afgeplukt waaruit blijkt dat Vervloesem meer weet van de zaak Schadwald en de Zandvoortse pornozaak en de duidelijke actieve rol van de Nederlandse justitietop (Demmink) om deze zaken in de doofpot te houden door directe verzoeken aan Belgie:

  Marcel Vervloesem zegt in de interviews twee zeer interessante dingen over het onderzoek naar de zaak Manuel Schadwald die in 1995 in Nederland op instigatie van de top van justitie (directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken Joris Demmink?) werd stilgelegd door de ontmanteling van het Rotterdamnse HIK-onderzoeksteam (Handel in Kinderen).
  1) Nederland vroeg de Belgische justitie kort voordat Gina Pardaens onder verdachte omstandigheden met haar auto verongelukte haar te verhoren over de stand van zaken in haar onderzoek naar de verdwijning van Manuel Schadwald (volgens KLOL (artikel niet te openen) wilde de Nederlandse justitie zelfs dat Belgie haar tegenhield op het vliegveld voor een trip naar Zwitserland over deze zaak twee weken voor haar “ongeluk”);
  2) Nederland had daarvoor ook Duitsland al verzocht geen verder onderzoek meer te doen naar de verdwijning van Manuel Schadwald op Nederlands grondgebied;
  Dezelfde directeur-generaal Joris Demmink zorgde er ook voor dat twee dader van de verkrachting en moord van Marianne Vaatstra korte tijd later uit het AZC Kollum werden weggesluisd.

  Like

 7. Uit het antwoord van de minister aan kamerlid Bontes van 14 juni blijkt nu overduidelijk dat Demmink in Turkije veroordeeld werd voor verkrachting van Turkse jongetjes. Door diplomatieke druk van Nederland werd het vonnis weliswaar geseponeerd maar het staat nu wel zwart op wit in een Kamerbrief.

  Nog even een artikel over de onbetrouwbaarheid van Marcel Vervloesem waarvan al bijna 20 jaar sprake is..:

  http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/no-kind-of-hero-1197939.html

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.