Nieuw bewijs tegen Joris Demmink.

43:45: Hüseyin Baybasin: “And now recently we have very important document from Ministry of Justice from Turkey, yes, that Demmink was in Turkey in a criminal procedure against him in Turkey. So who’s lying? Those ministers in Turkey and those officials in Holland who gave us the statement, are they lying? Well then you have to prosecute them because they are lying wrongly accusing Joris Demmink.”

3 Reacties op “Nieuw bewijs tegen Joris Demmink.

 1. Boudine weet het nu heel zeker want Ton Derksen heeft het onderzocht: Ton Derksen: Baybasin is een respectabele zakenman! Ton Derksen heeft de juridische kant van de zaak Baybasin inderdaad heel goed onderzocht inderdaad, maar Derksen kan onmogelijk weten wat de Baybasin clan in Londen heeft uitgespookt of nog doet. Is hij ter plekke geweest? Ik dacht het niet.
  Baybasin heeft het eerst zelf toegegeven dat hij een criminele heroinehandelaar was maar volhardt op aanraden van zijn advocate daarna heel wijselijk dat hij slechts een zakenman was.
  Ik heb het boek niet gelezen, maar Derksen gaf ook tegen de Volkskrant toe dat hij de connectie met de zaak Demmink niet goed kon inschatten.
  Het lijkt mij dat Derksen ook de antecedenten van de Baybasin clan onvoldoende kent om dit zo stellig te kunnen beweren.
  Als Derksen dit heeft beweert tenminste zoals BB stelt..

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.