De angst voor een niet bestaande atoombom. Update

FAKE

Angst is al sinds mensenheugenis het ideale instrument om mensen te sturen en te besturen. We kennen het onder meer van de kerk (hemel en hel) en sinds 9/11. Onder het mom van terrorisme bestrijding worden er zonder veel vragen gigantische bedragen uitgegeven aan anti terreur maatregelen en bewapening. De oorlogen in Irak en Afghanistan waren een direkt gevolg en andere oorlogen indirekt. Veel vrijheden zijn door burgers in het westen opgegeven in ruil voor een vals gevoel van veiligheid. Mensenrechten worden geschonden bij de verhoor van moslim verdachten. Alles kan en alles mag omdat er 19 plofmoslims zogenaamd met vliegtuigen een aantal gebouwen in zijn gevlogen en er zo een oneindige want niet te winnen oorlog is ontketend. Een natte droom voor elke wapenfabrikant en bankier. Grenzen vervagen want veiligheid gaat ineens voor alles.

911

plofmosl19 plofmoslims

Deze nep war on terror kwam precies op tijd. Zo’n 10 jaar na het einde van de koude oorlog. Een koude oorlog waar ook de kaart van angst gespeeld werd. Als kind van de koude oorlog, weet ik nog, waren we allemaal bang voor de atoombom.  Liedjes werden er over geschreven en films uitgezonden op de tele-leugenbuis. Alles om maar één doel te bereiken…de mensen bang maken en houden voor DE BOM en oneindige budgetten vrij te spelen om onze veiligheid zogenaamd te waarborgen.

Allemaal kenden we de beelden van Hiroshima en Nagasaki. Dat moet een verschrikking zijn geweest als we de FOTO’S moeten geloven. Foto’s van de ontploffing zelf waren er uiteraard niet maar ja de overheid vertrouwden we allemaal. We waren inmiddels technisch zover dat we mensen op de maan konden laten landen dus we konden ons een voorstelling maken bij de ontwikkeling van de nucleaire bom technologie. Ze werden steeds kleiner en steeds sterker. Ze konden op een kruisraket geplaatst worden en ook in Nederland kregen we er een paar gestald. De protesten heb ik ook nog meegemaakt. Deze  angst welke bij ons via de leugen media op regelmatige wijze werd geïmplanteerd hield stand tot vandaag de dag.

Nu worden we weer bang gemaakt voor Iran. Iran zou inmiddels bijna zover zijn dat ze ook een atoombom kunnen maken. Israhel wil niet wachten en wil Iran aanvallen. Het liefst met schoothondje USA aan het front.  Een derde wereldoorlog dreigt. Weer een oorlogsdreiging waarbij nucleaire raketten de angst tot ongekende hoogte aanjagen. De media doen weer volop mee.

Maar stel je nou eens voor dat al die angst onnodig was en uitsluitend de machthebbers heeft gediend. Dat 9/11 een inside job was, er nooit mensen op de maan hebben gestaan, dat Pearl Harbour een false flag operatie was. Stel je nou eens voor dat Hiroshima en Nagasaki helemaal niet gebombardeerd zijn met atoombommen maar met napalm bommen.

Japon-Tokyo-10mars1945-1Dit is Tokyo met napalm.

hiroshHirosjima met zogenaamde atoombom.

De foto’s zouden ineens te begrijpen zijn. Ineens zou duidelijk worden waarom bepaalde stenen gebouwen zijn blijven staan.Stel je nu eens voor dat het tot op de dag van vandaag onmogelijk is mobiele nucleaire bommen te produceren. Dat die hele dreiging met atoomwapens één grote hoax was en is. Wat zou het leven een stuk makkelijker zijn zonder deze angst. We zouden veel veiligheidsmaatregelen terug kunnen draaien. We zouden weer vrijer kunnen leven.

Laat het nu zo zijn dat niet alle mensen alles maar voor zoete koek slikken. Zo zijn er ook gelukkig mensen die vraagtekens stellen bij de atoombom zoals die ons voorgehouden wordt. Er wordt zelfs 1.000.000 dollar aangeboden aan diegene die kan bewijzen dat een bom zoals in Hiroshima of Nagasaki gebruikt, echt gemaakt kan worden. Ik stel voor het eens te proberen.

Kortom die hele dreiging dat Iran binnenkort nucleaire raketten kan produceren is een grote HOAX welke gebruikt wordt door de VS en Israhel om toch maar een oorlog te creëren in het midden-Oosten met hele andere doelstellingen dan ons de hele tijd worden wijsgemaakt.  Dat we het zover hebben laten komen met liegende overheden en een liegende KERK begrijp ik niet.

Het bewijs dat de atoombom op Hiroshima fake was zie je in filmpje met een getuigenis van een Jezuiet ter plaatse. (klik de link aan). Onthou hierbij dat de bom op hoogte is afgegaan zoals ze zelf zeggen. Het kan dus niet anders dan dat de heuvel geen bescherming bood voor de jezuïeten!!!

ter vervanging van bovenstaande verwijderde film. Jewtube blijft de waarheid verbergen.

bron:http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

http://www.big-lies.org/NUKE-LIES/www.nukelies.com/forum/index.html

52 Reacties op “De angst voor een niet bestaande atoombom. Update

 1. Goed stuk. Inderdaad. Ze willen je energie, en die kunnen ze alleen stelen door in te spelen op je primaire emoties: angst, lust, gretigheid, enzovoorts. Elke vorm van hoger denken is bedreiging. Elk mens wordt sinds kind af aan helemaal in shock gebracht via de media, TV, angtsverhalen, leugens, misbruik, enzovoorts, er ontstaat dan een gespleten mens, die makkelijk beheersbaar is middels primaire stimulatie. Het is soms maar beter om je TV uit het raam te smijten, geef ze geen energie meer, dan houden ze op te bestaan.

  Like

 2. ach the IRT affaire, het was al jaren bekend dat politie corrupt was en dat jusitie dat ook was. Ben in die periode afgeluisterd, geintimideerd.. En nu denken mensen dat die periode voorbij is, aanmehoela tuurlijk niet denk maar aan krikke en haar man. het is alleen maar erger geworden.

  Like

 3. Pingback: Waarom de mens nog nooit op de maan is geweest…. de maanlanding hoax | donquijotte·

 4. Het moet maar weer eens gezegd worden: de recente analyses van Martin Vrijland over de huidige ontwikkelingen in het Midden-Oosten zijn ronduit briljant.
  Ik zou zijn artikelen graag- vertaald – geplaatst willen zien op de site van Globalresearch omdat zijn artikelen daar uitstekend – ook qua intellectueel niveau – passen.

  Like

 5. Pingback: Definitie VN: Verenigde Nazi’s die uitmoorden bevolking toestaan en geld sturen | Martin Vrijland·

 6. Pingback: Definition UN: United Nazis who allow massacre of people and send money | Martin Vrijland·

 7. Pingback: Niburu, planet X, atoombommen, wetenschap en andere religies ter afleiding. Hoe wij alles maar geloven!!! | DonQuijotte·

 8. Denk ook zeker te zijn dat de A- BOM een sprookje was , dat is goed nieuws ! Ook de nep maan-landingen en de bolle aarde om de zon draaiende met 100.000 km/uur ?!! ook al een zulk enorm leugen. Allemaal Goed Nieuws voor mij dus. Ook voor u ? Gelukkig kan God niet liegen, dat doet satan wel als Vader der leugens zei Jezus van Nazareth. Alle bestaande religies liegen dus ook……

  Like

 9. Hiroshima : 1 200 000 inwoners
  Nagasaki : 450 000 inwoners

  Beide steden na WO II meteen weer opgebouwd.

  Gek. Ik leerde op school in de jaren zestig dat na een atoombom het leven honderden zoniet duizenden jaren onmogelijk is….

  O ja. En je moest onder je schoolbankje kruipen bij atoombom gevaar.

  ??
  ???
  ?!!!

  Ha ha ha ha ha ha Ha ha ha ha ha ha
  Ha ha ha ha ha ha Haaaaaaaaaaaaa

  Hoe dom wil je het hebben?

  Like

  • Jawel, er was geen aantoonbare schadelijke radiatie. Japan moest zijn mond houden en alles ondertekenen wat de Amerikanen hun voorlegden. De keizer van Japan moest zichzelf redden door het volk te laten opofferen inclusief een HOAX scenario van de maffe Amerikanen. Daarna de zogenaamde wapenwedloop, de maanlanding uit een Hollywood studio en de miljarden verblinder genaamd NASA die wel in ruimtes zijn ( studio’s) geweest maar nooit in De Ruimte.

   Like

  • Beste Weetniets, Hoeveel kg radio-actief uranium hadden de bommen van Hiroshima en Nagasaki? En wat is er precies gebeurd met dat uranium?
   Wat jij geleerd hebt (en waarbij je alweer niet goed opgelet hebt, vandaar je naam ongetwijfeld) is dat de halfwaardetijd van uranium vele duizenden jaren is, dat klopt. Gedurende duizenden jaren vormt blootgesteld radio-actief uranium een stralingsbron en is dus gevaarlijk.

   Nu de hamvraag : waar was dat blootgesteld radio-actief uranium na de bommen van Hiroshima en Nagasaki? Denk er eens heel goed over na.

   Like

 10. Dit artikel was al in 2013. Het duurt even maar heel langzaam dringt het bij de mensen binnen dat ze hun leven lang voor de gek gehouden zijn over ALLES. Het zijn interessante tijden.

  Like

 11. Pingback: The Myth of Hiroshima & Nagasaki | DonQuijotte·

 12. Dit is weer super van jouw donquijotte !!!!!Dank !!!!

  WE WORDEN VANAF DE WIEG TOT HET GRAF IN DE MALING GENOMEN !!

  De kunst is het te zien !!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.